G4Media.ro

Miting PSD la Galați. Dragnea: Iohannis vrea să conducă țara cu bâta.…

Miting PSD la Galați. Dragnea: Iohannis vrea să conducă țara cu bâta. Atacuri în cascadă la adresa Europei și liderilor UE: Iohannis e sluga lor, jandarmii lui Macron bat zilnic mii de francezi pe străzi/ Proteste anti-PSD și la Galați

Sâmbătă a avut loc, la Galați, un nou miting PSD, care vine la două zile după cel de la Iași, unde social-democrații s-au confruntat cu o puternică contestare în stradă. Mitingul de la Galați, la care au participat și liderul PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă, a fost dedicat lansării candidaților partidului la alegerile europene.

Dragnea s-a lansat într-o cascadă de acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis și a liderilor europeni, într-un discurs cu puternice accente naționaliste și suveraniste. Liviu Dragnea a recurs constant la opoziția dintre Vest și Est, punând totodată problemele pe care le are guvernarea PSD-ALDE cu Bruxelles-ul pe seama succeselor economice ale Bucureștiului din ultimii doi ani.

Evenimentul social-democraților nu a fost lipsit de contestatari ai PSD care au ieșit în stradă, potrivit imaginilor difuzate pe Facebook, de Rezistența TV.

Principalele declarații ale lui Liviu Dragnea:

 • Astăzi, dragii mei, ținem Summitul PSD la Galați.
 • Noi suntem români, noi suntem europeni în toată țara. Suntem europeni acasă la noi, nu numai în cele șase case furate de Iohannis la Sibiu.
 • Vreau să le transmitem de aici, cu multă căldură, toată dragostea noastră românească pentru românii de la Sibiu. Dar lui Iohannis îi spun: Iubim Sibiul dar îi urâm pe trădători, îi urâm pe vânzători. Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei. A folosit această ocazie doar pentru el. A câștigat ceva România? A folosit acest Summit făcut cu bani mulți pentru campania lui electorală.
 • Și-a chemat stăpânii. Se plimba singur, dar nu era băgat în seamă. Asta e soarta slugilor.
 • Nu l-a auzit nimeni vorbind pentru România, bătându-se pentru respectul cuvenit pentru români și țara lui. A profitat de faptul că a fost singur și a luptat împotriva României. A atacat guvernul țării lui, democrația, justiția, tot ce este mai bun.
 • L-ați auzit pe premierul Olandei cum a venit în România ca să ne jignească din nou. Ce s-a întâmplat în Olanda, unde sistemul bancar s-au spălat miliarde de euro? Aia nu este corupție? Și ce au făcut băncile? Au negociat cu procurorii.
 • Sau supărarea vine, cum spun unii, nu am de unde să știu dacă e adevărat, că supărarea vine că nu le-am vândut Portul Constanța.
 • L-am auzit pe președintele Franței că e îngrijorat. Și eu sunt îngrijorat că în fiecare zi mii de francezi sunt bătuți de jandarmi pe străzile din Paris.
 • De ce președintele României nu i-a pus la punct pe liderul Olandei și Franței? Pentru că este slugă. Nicio legătură nu are intrarea în Schengen cu statul de drept.
 • De ce credeți că sunt supărați? Pentru că în doi ani de zile am avut producții-record și asta înseamnă mai multă marfă în Europa. Am mărit salariile medicilor. Medicii nu mai pleacă și mulți dintre cei plecați se gândesc să vină acasă.
 • De ce mai sunt supărați? Pentru că salariile mărite în fac pe românii plecați să nu mai accepte salarii de mizerie afară. Și forță de muncă calificată începe să plece de la ei și vin să ridice această țară.
 • Ați văzut poza cu Rareș Bogdan aplecat în fața lui Merkel? De la ăla așteptăm noi să se bată la Bruxelles?
 • Oriunde mergem ne urmăresc bătăuși.
 • Iohannis vrea să conducă țara cu bâta.
 • Când am venit spre scenă, mai devreme, am vorbit cu un om de la Matca. Și mi-a zis că a venit special să dea mâna cu mine pentru programul de roșii.
 • Toată țara știe ce înseamnă comuna Matca, cum sunt roșiile de aici. Nu știu dacă sunt la fel de bune ca alea din Teleorman.
 • Dar o să vin odată cu roșii de la mine la dumneavoastră și facem un concurs. Dar și într-un caz, în altul, și ale mele, și ale dumneavoastră sunt mai bune decât cartoanele și rumegușul pe care-l găsim în magazine.
 • Pentru că vreau să mâncăm sănătos, vreau ca pe masă copiii noștri să aibă legume și fructe gustoase și sănătoase. Și vreau să vă spun, mâine la 10 jumate o să fiu pe TVR, cu domnul Daea, la Viața satului. Și acolo o să vă spun cum extindem programul de tomate.
 • Pentru că alocăm bani și mai mulți, alocăm bani și pentru încălzirea serelor, pentru că vreau să acoperim și lunile de iarnă cu tomate românești. E greșit că vrem asta?
 • E greșit că noi forțăm investiția în sistemul de iriganții? așa cum spunea Carmen Avram mai devreme, zeci de ani nu s-au mai irigat aceste ogoare. Milioane de hectare vor începe să fie irigate.
 • Asta înseamnă producție mai mare și le pare rău, le pare rău pentru că ei hotărâseră să îi facă acestei țări să nu mai producem, ci doar să consumăm.
 • Să ne angajăm la ei, să ne vindem și sufletul și să nu mai avem nicio voce. Doar să stăm cum stătea Rares Bogdan joi, cu capul plecat. Asta pregătesc ei pentru România.
 • Un partid mare îi deranjează. Numai partidele mari pot face lucruri mari pentru țara lor. Ei ce vor? Partidulețe mici, pe care să le domine, pe care să le despartă, pe care să le conducă serviciile.
 • Pe oriunde mergem prin țară, un grup de bătăuși vine după noi.
 • Aseară, la Galați, au găsit la ei bolovani, pietre și bâte.

Principalele declarații ale lui Carmen Avram:

 • Am ajuns să trăim într-o țară în care lideri cu pretenții încalcă reguli și vor să ne aducă pe toți la nivelul lor mic, ca să ne poată stăpâni.
 • Adevărul este că această țară începe să o ducă din ce în ce mai bine. Doctorii și profesorii au salariile pe care le merită. Adevărul este că salariul minim a crescut. Fermierii încep să vadă roadele muncii lor. Adevărul este că România merită mai mult pentru că suntem mari și suntem frumoși, suntem gospodari.
 • Să vă gândiți că sunteți mari și importanți pentru că altfel ei ne vor stăpâni.

Principalele declarații ale Rovanei Plumb:

 • Voi sunteți forța PSD. Datorită vouă și a milioane de români, PSD a avut forța și priceperea de a duce România în NATO și Uniunea Europeană.
 • PSD reprezintă cel mai bine interesele României oriunde, în Europa și în lume. PSD are cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani datorită unui lider cu viziune, un om care-și iubește țara, țara lui, Liviu Dragnea, președintele PSD.
 • Noi, după doi ani de guvernare cu președintele Liviu Dragnea am dus România pe primele locuri la creștere economică.
 • România a devenit grânarul Europei. După doi ani de guvernare cu Liviu Dragnea, PSD a ajuns în media europeană la absorbția de fonduri europene.
 • Vrem ca românii să aibă salarii europene. PSD niciodată niciodată nu va desființa salariul minim pe economie, așa cum vor să facă PNL-iștii și USR-iștii.
 • Din cauza PNL și USR România nu este tratată egal între țările europene.

Principalele declarații ale Vioricăi Dăncilă: 

 • Noi venim cu proiecte, venim cu realizări. Alții vin cu jigniri, vin cu urlete și cu țipete.
 • Acest lucru arată că atunci când nu ai ce să le spui românilor, vii și țipi, jignești. Românii nu vor acest lucru.
 • Aceasta e România adevărată, nu cea pe care vor să o zugrăvească cei care prin violență și vorbe urâte contribuie la stricarea imaginii României.
 • Am venit la Iași, am venit la Galați, la Botoșani, am mers în Ardeal, pentru că cred că suntem într-un moment important. Votați candidații PSD la alegerile din 26 mai.

Context. Tot sâmbătă are loc, la Iași, mitingul PNL de lansare a candidaților la alegerile europarlamentare. La evenimentul de campanie al liberalilor, programat să înceapă la ora 17.00, va participa și președintele Klaus Iohannis.

Mitingul PNL de la Iași vine la două zile după cel al PSD, unde liderii social-democrați, în frunte cu Liviu Dragnea, au fost puternic huiduiți, iar PSD s-a confruntat cu o contramanifestație organizată de contestatari (detalii AICI, AICI și AICI).

Principalele figuri de pe lista de candidați la europarlamentare a PSD, Rovana Plumb și Carmen Avram, au dificultăți în a trece prin mulțime (detalii AICI).

Sursa foto: Agerpres – Alex Micsik

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Citiți și: Miting PNL la Iași pentru lansarea candidaților la europarlamentare. Președintele Klaus Iohannis a confirmat participarea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

54 comentarii

 1. Să vedem cum ii întâmpină gălățenii pe asistații retardo-penali.

  • # kondensatorilor, de ce a fost nevoie ca actuala UE(SS) sa dea o directiva pentru ca produsele alimentare comercializate in V sa fie LA FEL ca si cele comercializate in E si in centru ?!

   Am ingerat mancare toxica, am utilizat produse cosmetice de proasta calitate in toti acesti ani. De ce ? Pentru ca firmelor din vechiul UE nu le pasa !

   ADEVARATA UE (pentru care pledez) este cea in care TOTI cetatenii sa aiba aceleasi drepturi (la munca, protectie sociala, la sanatate alimentara etc.), iar NATIUNILE sa fie respectate, populatia autohtona sa fie ajutata sa procreeze, sa nu fie „diluata” prin masurile prin care sunt adusi imigranti din tarile arabe. Nu Germania trebuie sa fie vioara I.

   If a firm sells a product EU-wide, but with compositions that differ between countries, it must not label and brand it in a seemingly identical way, as this may mislead consumers, say MEPs.

   Various tests and surveys done in several EU member states, mainly in Central and Eastern Europe, have proven that products advertised and sold under the same brand and seemingly identical packaging in fact differ in composition and ingredients, to the detriment of consumers.

   Such differences were found not only in foods, such as fish fingers, instant soup, coffee and soft drinks, but often also in non-food products, including detergents, cosmetics, toiletries and products intended for babies.

   http://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20180907IPR12460/consumer-product-quality-parliament-takes-aim-at-dual-standards

  • La fel ca si iesenii!!!Tot asa de revoltati,ba chiar mai furiosi,i-au pus pe fuga dupa numai o ora!! Bravo,moldoveni,curaj !Nu pot ei fura cat puteti voi vota!Unul din putinele adevaruri spuse de marinarul base! Au intrat in trepanatie asistatii postaci peste tot ,nu le mai merge pe nicaieri !Partea de tara cea mai saracita de ciuma rosie se ridica si e de rau pentru ei!!

  • Nu-ți fă iluzii. Uită-te la imbecilul xlink. Ce crezi că poate ieși din capul unui asemenea retard psdist ?
   Ce știe ăsta despre a trăi într-o țară civilizată, condusă de oameni serioși ?
   Gunoiul din Teleorman se adresează unor asemenea reziduri.
   Pt. ei, Europa este SS…și asta doar pentru că le spune pe față ceea ce merită: că sunt niște rebuturi penale.Niște gunoaie care vor trebui aruncate la tomberon. Europa este SS dar vrem să ne votați europarlamentari, nu,i așa jegoșilor ?

  • @x-link
   Cred ca nu pre intelegi cum functioneaza lumea asta, asa in general:
   Firmele au ca scop principal sa faca profit si daca ajung sa-si bata joc de oameni este pentru ca autoritatile le permit: fie ca nu exista legi fie ca nu se aplica.
   Asta inseamna ca aia de conduc o tara in care s-au pentrecut astfel de lucruri sunt fie prosti fie mituiti de firme ca sa faca pe prostii.
   In astia 30 de ani PSD-ul a condus tara cca 20 si daca pana acuma n-a facut laboratoare care sa controleze calitatea produselor importate este din una din cauzele de mai sus. In restul de vreo 10 ani au fost la butoane PNL-PD.
   De aia RO are nevoie de o noua clasa politica: aia de pana acuma doar si-au batut joc.
   Am o cunoostinta care este plecata in Spania de f multi ani. Are o firma de transport acolo si aduce pentru un mare retailer din RO toate fructele si legumele care acolo sunt declarate neconforme si nu se pot vinde pe piata locala. Aici sunt vandute la pret de trufandale. Povestea asta a spus-o la multi s i o spune de multi ani. Daca interesa vreo autoritate din RO sigur s-ar fi aflat si s-ar fi luat masuri, dar este asa cum ti-am spus: fie sunt prosti fie corupti !

  • Am înțeles de ce postacul agramat „La FEL ca și” incult x-link spune numai tâmpenii. Recunoaște și el, singur :”am ingerat mâncare toxica”. Am înțeles și de ce are „mimica feței” așa hidoasa. Tot el spune:”am utilizat produse cosmetice de proasta calitate”. Când asta? Mărturisește trolul „în toți acești ani”,Care „toți” care „acești”? Anii în care ne conduce mafia PSD-ALDE pe care o slujește postacul imbecil X-link. Căreia „îi pasa” nu ca lui UE. Ia să vedeți cum o să-l ajute mafia pe trol sa „procreeze” * niște roșii de calitate ” și sa se” concentreze”.

 2. Jandarmii sunt adevaratii asistati sociali!

 3. Cam asa va fi si raportul la alegeri, la fiecare 10000 de voturi pro-psd, 100 de voturi contra

  • Daca romanii iar nu ies la vot, PSD va ramane la putere zeci de ani de acum incolo.

  • asta dupa matematica psd
   pentru ca la galati au adus oameni din judete limitrofe,cu forta si cu amenintari…
   cati din cei amenintati si fortati de psd vor vota cu ei?chiar crezi ca amaratii astia voteaza suta la suta cu psd?
   daca psd va lua 25% este prea mult…
   in rest toata lumea la vot si dat M*ie PSD!!

  • Dragnea, du-te in pizda ma-tii!

 4. Viorica o fi „fumat” ceva?
  De 2 ori a spus: „Am venit aici la Iasi”!!!
  Veorico, ce-ai patit, ti se trage de la „fumat” sau de la minciuni?!
  E trist cum acesti infractori cu averi uriase ii prostesc pe acesti sarmani semianalfabeti, adusi cu sila din satele sarace si prafuite ale Galatiului, ale Moldovei si ale sudului subdezvoltat!
  Rusine!

  • Veo s-a referit la „noi PSD” nu la ea personal.
   Dar nu stiti, Tudose Mihai, care e la o aruncatura de bat de Galati, o fi facut si el ceva, practic, concret?!

 5. Votati patrihotii si asasinii care au repus Romania pe harta mafiei mondiale!

 6. Carmen Avram Presedinte!

  • Asta ti-a dat PSD pe biletel sa scrii, sluga.

  • @Asistat,
   Mai sabotați-l voi mult pe Daddy, că parcă vă și văd făcând propagandă la Cucuieții din Deal, printre asistații cei adevărați…!

  • Asa ti-a iesit traducerea pe google, postac userist rus satanist?
   Ah si Bmw, sa ne ajute bunul D-zeu, daca nu 10, macar 20 de ani sa avem parte de un partid ca PSD, caruia sa-i pese de tarisoara asta!

  • @Scara, la “noi” la PSD nu e ca la satanisti! Stii tu mai bine 😉

  • Ai incurcat alegerile stimabile. Nu ca ar fi de mirare la ce adunatura sinteti.

  • Presedinte de buda !Au adus pentru asistati,la miting,primele toalete „puplice” ,care nu dau rest si functioneaza cu „bagnote”!!!Haios,nu?Si-au pus amprenta analfabetii din psd si pe latrine,la propriu!!Si stiti si altceva si mai haios?Deja au devenit nefunctionale!!!Probabil ca moldovenii ,galatenii au luat in serios anuntul si in loc de BANCNOTE au BAGAT NOTE-de iubire la adresa hotilor!!! Stire vazuta pe Comisarul,cu tot cu foto!! Intrati sa va amuzatiMerita…

  • Asistat e el limitat, dar trebuie sa recunosatem ca a scos una buna de tot cu „Carmen Avram Presedinte”!

  • Ia-ti-o presedinte de bloc,sau de cantina,asistatule,nu o vrem !!!Slugile hotilor din bani publici trebuie sa platesca odata cu ei!

 7. Psd, ciuma rosie cu toti imbuibatii , impostorii, hotii, retardatii, grobienii, analfabetii, isi canta cantecul lebedei !
  Romani, sa le pregatim iesirea din peisaj!

 8. Psd ciuma rosie isi organizeaza pe scenele strategic alese concerte de bocitoare. Cu tot alaiul de hoti, impostori , grobieni, retardati, repeta de fiecare data refrenul fermecat al CANTECULUI DE LEBADA…
  Romani, sa le pregatim iesirea din peisaj !
  Jos mafia psd !!!

 9. Da bei porno-social-democratilor, complet vaduviti de ratiune, bun-simt, voi sunteti gaunosiii tarii. Voi sunteti gunoaiele Europei. Nu exista faras, iti trebuie un boldozer. Voi sunteti o plamada otravita. Lifake-Budihache-Dandanache, pur si simplu o potentata buruiana-de-ceas-rau, este un paria. Toate usile UE ii sunt inchise. Din cauza asta Romanica a ajuns ca vai de ea. Bai psdosurilor eurofobi, romanofobi setosi de razbunare, rai de gura si de bani ciorditi sunteti o Junta proletara. O Junta care a depasit toate limitele rosii, (in)calacand tot setul de vialori ale lumii civilizate. O haita abominabila care nu respecta principiile statului de drept. Morala civica sau responsabilitatea politica si guvernamentala sunt chestiuni mult prea abstracte pentru un partid de scelerat cavernosii, de complotisti nebuni, de curvete analfabete, de suflete gaunoase si cernite, impulsive si demagogice, descompuse, compromise, indezirabile. Tirani cruzi si despotici care apeleaza la actiuni impulsive si necugetate. Patrihoti care manifesta delir politic si dispret pentru UE, pentru insipide peuple. Voi, Urmasii Vomei nomenclaturiste ati dat in boala asiatismului. Dogma voastra, singura si nazista este: ” Putem merge fara grija pana la limita lipsei de omenie!”. De aceea lumina de la Vest nu va este prielnica. Pegra prapastioasa ce sunteti, mars la Morga!

 10. ce se mai compara coruptia din domeniul public cu cel privat … e fix acelasi lucru
  dar eu sunt sigur ca aia sunt mici copii pe langa ai nostri

  „sigur ca e si coruptie si la ei .. mergi la medic dai banu, te opreste politia, mergi cu un dosar …. se stie nu?”

 11. Ce prafuri consumă Dragnea? Cum poate sa mintă omul in fata,jigodie.

  • Nu e vorba de prafuri, e vorba de publicul tinta: retardatii, analfabetii si semi-analfabetii, coloana vertebrala a sustinatorilor psd. Astia nu inteleg nimic din bolboroselile cu cifre ale Dragnetelui si nici nu trebuie, singurele idei pe care le retin sint „psd are grija de noi, psd e cu poporu'” si „dusmanii psd sint agenti straini si vor raul poporului”. Idei simple pentru oameni super-simpli, repetate la fiecare ocazie.
   N-ar fi o problema daca ceilalti ar sti sa mobilizeze electoratul potential (cam 40-50% din cei cu drept de vot) pe linga cel care e de obicei cu ei.
   Om vedea cum o fi.

  • Se pare că a prins-o pe Irinuca suspinând (și cu numai o mânuță pe tastatură…) la imaginile de la Sibiu cu băiatul ăla elegant cu accent sexy (și șef de stat fără dosar penal). Stai să vezi crize existențiale de eurofobie ale hamsterului când dă Irinuca de social guapocracia pro-europeana a lui Pedro Sanchez.

 12. Gura infractorului adevar graieste…jandarmii francezi bat hotii iar jandarmii romani bat pagubitii.

 13. Nimikule, ce faci nimikule?

 14. Sa stiti ca in mediul rural mai putin in transilvania tot pzd sant majoritari.Pentru a contracara acest dezavantaj ar trebui ca populatia urbana sa se mobilizeze si sa iasa masiv la vot.

  • Ai vreo casa de sondaj ,de unde esti asa sigur? Ai reusit sa cuprinzi tot mediul rural romanesc?Si nu stiai ca satele sunt aproape goale,tinerii au plecat ori la orase ori in strainatate,batranii au ramas putini ?

 15. Discursurile PSD par scrise de rusi. Discursul lui Dragnea este un exemplu clar de Whataboutery, tehnica introdusa de rusi in 1970 de a raspunde unei acuzatii prin alta acuzatie: „L-ați auzit pe premierul Olandei cum a venit în România ca să ne jignească din nou. Ce s-a întâmplat în Olanda, unde sistemul bancar s-au spălat miliarde de euro? Aia nu este corupție? Și ce au făcut băncile? Au negociat cu procurorii.””-Nu raspunde argumentat acuzatiei de coruptie, acuza si Olanda ca are coruptie.”L-am auzit pe președintele Franței că e îngrijorat. Și eu sunt îngrijorat că în fiecare zi mii de francezi sunt bătuți de jandarmi pe străzile din Paris.”-Nu demonteaza acuzatia agresarii populatiei de catre jandarmi, acuzand si Franta de acelasi lucru.
  Nu este comunicat nici un proiect concret pentru care candidatii la europarlamentare ar merita votati. Discursurile sunt bazate integral pe whataboutery si fake news si mesajul este: „”Votati-ne pentru a va apara de UE, saracia ramane pentru ca nu vrem fonduri de la UE care ne ataca, coruptia ramane pentru ca si UE are, agresiunea jandarmilor idem pentru ca si in UE se practica, in concluzie toate astea sunt normale, nu sunt o problema. UE ne vrea raul si noi trebuie sa va aparam”.
  Cine vrea o Romanie corupta, saraca, cu populatie agresata de autoritati si aproape de Rusia sa voteze PSD!

  • Corect. Astia nu neaga niciunul ca ar fi vinovati de orice ar fi acuzati. Singurul lor raspuns este „pai si ailalti fac la fel!”
   Din pacate insa, la votantii lor, cei fanatizati, raspunsul este suficient. O crima este scuzabila deoarece si altul a facut la fel. Iar daca oameni de genul asta voteaza, iar ceilalti nu merg la vot, asa vom trai de acum incolo. „A omorat ala pe cineva? Si ce daca, si acum x ani se omorau oamenii, sa-l scuzam!”

   MU13 P5D !!!

 16. L ati auzit pe „Nimik”: comunele noastre vor fi mai frumoase. Doctorii nostri sunt mai buni.
  Se vede ca habar nu are ce vorbeste: noi avem 70 % din comune cu buda in curte, ce sa mai vorbim de laboratorele si dotarile facultatilor si ale scolilor.
  Si nu ar fi asta o problema, dar nu au niste proiecte clare ca sa iesim din kkao in cativa ani. Tot ce au facut 2 ani a fost sa modifice legile justitiei.
  Dar ca de obicei, asistatii si puturosii vor vota la fel cu „Mu-e pizede”. „Succesuri” slugilor!

 17. sinistrule, ai transformat tara intr-un teleorman. pe care l-ai luat in stapanire.
  nu va mai opriti din furat.
  sa furati pana sa crapati!

  nu mai poti urmari nimic pe youtube ca sar „nemerniciiile pesediste”. culmea, platite cu banii nostri.

  compiii mor in spitale ca nu am medicamente si astia isi trag zeci de milioane de euro la partid.
  sa crapati ba!

 18. cine conduce tara cu bata ? dragnetti, tericeanu. cu jandarmii. care bat cetatenii care nu-i vor pe ei.

  sa fiti blestemati dragnea si tericeanu. blestemati!

 19. Daca romanii ar iesi la vot masiv ,aceste maimutze hoatze ar fi alungate de la putere.PSD-ALDE nu au mai mult de 3 milioane de votanti ….daca adaugam si pesedistii lui Ponta, sa spunem cu generozitate,ca ajung la 4 milioane de voturi.Pe listele electorale sunt inscrisi 17.000.000. Sa vina la vot 11.000.000 si maimutele pierd puterea.

  • După cum am văzut „derbedeii veniți încărcați cu bolovani oriunde mergem noi” (am încheiat citatul lui Dragnea lui Ștefan cel Mare), eu cred, ba chiar pot spune că sunt sigur că românii vor ieși la urne. Prea au fost umiliți timp 30 de ani de bandiții bogați și ciumați din FSN, PDSR, PSD, urmașii nemernicilor comuniști și securiști. Și ca garanție pun gaj imbecilitatea cu care continua, ignorând opoziția românilor cinstiți, să poarte în toată țara mesajul de o ură feroce împotriva tuturor.

  • AMR 15 zile.

 20. Domnul Dragnea duce paranoia si delirul la un alt nivel. Grav, foarte grav, că un asemenea om ne conduce guvernul.

 21. Zilele ți sunt numărate Infractorul! Vei face europaleti la mititica. Dacă vei mai apuca sa ajungi acolo.

  • Il sfatuim sa nu stea aplecat atunci cand va fi nevoit sa traga cu rindeaua pe scandura, sunt multi cei care abia asteapta miscarea cu ”ciocanul” ridicat !

 22. nimikul asta e grav bolnav

 23. Capul, saracul, de la cap vine totul!

 24. Normal ca este ingrijorat de soarta „manifestantilor” de la Paris: niste provocatori care ,spre deosebire de provocatorii de la mitingul anti PSD de la 10 august,au fost scosi din multime si arestati!!Infractorule,crezi ca toti suntem prosti ?Uite ca nici moldovenii nu sunt prostii pe care-i credeai!

 25. Diagnostic : dublul condamnat penal Dragnea are probleme cu capul !

 26. ”Alo, Athenee Palace? Va rog sa-mi faceti legatura cu camera in care sunt cazati cei 4 asasini!
  Alo? Stiu cum puteti reusi de data aceasta: Mergeti la Islaz, langa Tr. Magurele si cumparati un kilogram de rosii, dar cereti sa va dea rosii din brazda ”pentru vanzare”, nu din cea pentru”consum personal”…! Daca nu-l veti ”dovedi” de data aceasta sa nu-mi spuneti mie Dracu’…”

 27. Mai Dragnea iti dau un sfat si sa nu mai faci acuzatii nefondate pentru ca daca tot vorbesti de bate si pietre te asigur ca ti le vor da si pe alea pana la urma daca tot ii acuzi de lucruri care nu le fac.
  Ai o problema mai Dragnea si aia se numeste inconstienta iar un papagalist inconstient intotdeauna ajunge cu una direct in nasau.
  Problema la cei care tine Dragnea e ca percepi realitatea doar dupa ce o simti si mi-e teama ca o vei simti pentru ca tu chiar nu intelegi ce se intampla iar daca crezi ca vor renunta mi-e teama ca o vei simti chiar bine.

 28. Auzi la ipocritul ăsta, ia să vă spun eu ce a mai făcut ăsta şi voi vorbi de pensionari ca să înţelegeţi de ce sunt supăraţi.
  Măririle aste cu pensiile care le-au făcut acuma PSD e cea mai mare batjocură pentru cei care şi-ai rupt spatele să ridice tot ce s-a făcut în comunism care apoi a sfârşit în buzunarele tâlharilor ăstora numiţi FSN-PSD.
  Păi să vedeţi ce au făcut tâlharii ăştia cu mărirea pensiilor: au mărit pensiile celor care au muncit o viaţă întreagă cu ceva mărunţiş pentru că ei aveau pensii mai mărişoare faţă de ăia care nu au muncit aproape deloc şi care aveau normal pensii de doi lei şi le-au dat de aproape i-a adus la nivelul ălora care şi-au spetit spatele toată viaţa să fie batjocoriţi de toate nimicurile acuma.
  Adică asistaţilor din vremea lui Ceauşescu le-au dat sute de lei iar ăstora care au muncit toată viaţa ceva mărunţiş.
  Măi nulităţi PSD-iste dacă tot vreaţi să măriţi pensiile cuiva pe bune şi pe merit trebuia să daţi celor care au muncit la CAP că ei va ţinut tot comunismul că fără ei eraţi toţi morţi de foame cu o industrie care mergea majoritatea la ruşi iar pe ţăranii ăia care v-au ţinut pe toţi ia-ţi batjocorit de nu le-aţi dat nici pensii.
  În toate timpurile numai de asistaţi v-aţi interesaţi PSD-iştilor pentru că numai rataţii vă susţin că au interes că vin dupaia şi vă pupa în dos că ia-ţi salvat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.