G4Media.ro

Mișcarea România Împreună, inițiativă pentru oamenii forțați să meargă la mitingul PSD

Mișcarea România Împreună, inițiativă pentru oamenii forțați să meargă la mitingul PSD

Platforma România 100 și fondatorii Ro+ le recomandă celor aflați într-una dintre situațiile de mai jos să transmită orice fapte abuzive la adresa justitie@ro100.ro, iar organizația va sesiza organele competente să aplice sancțiuni, potrivit unui comunicat.

Fondatorii Ro+ arată că, potrivit dispozițiilor Legii 571/2004, persoanele care aduc astfel de fapte la cunoștința organelor de urmărire penală, a mass-media sau a organizațiilor non-guvernamentale vor beneficia de protecție specială.

Potrivit Statutului funcționarilor publici, “desfășurarea unor activități cu caracter politic în timpul programului de lucru”, așa cum se întâmplă în cazul recrutării subordonaților pentru participarea la un miting politic, constituie abatere disciplinară și poate fi sancționată cu destituirea.

Chiar mai important, organizarea subordonaților din cadrul unei instituții publice în vederea participării la un miting politic constituie infracțiune de abuz în serviciu. Dincolo de demiterea din funcția ocupată, cel care coordonează o acțiune de acest tip va putea primi o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare, alături de interzicerea dreptului de a mai ocupa o funcție publică în viitor.

Sursa foto: Pagina de Facebook Vlad Voiculescu

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

15 comentarii

 1. Bubosul speră să depășească 1la sută în sondaje,e greu mai ne-a Ciolosica

 2. Nu va fi nimeni sanctionat cu nimic.

  Degeaba se constata o infractiune, daca nimeni n-o ancheteaza, iar acum ca PSD a acaparat justitia romana si a facut-o unealta de partid…

  • Atitudinea: „Nu fac nimic pentru ca oricum nu se face nimic” este cea care ne-a adus in situatia actuala…la propriu. Adica nu votez pentru ca oricum nu conteaza, dupa cum s-a vazut, intotdeauna se poate mai rau.
   …Sau vreti sa ajungem iar sa luam bataie cu bate in stomac (ca sa nu lase urme) de la securitate ca vorbim impotriva sistemului? Nu crezi ca se poate intampla? Think again

 3. Îmi plac oamenii frumoși ce fac parte din Platforma Pușcăria 100 precum și cei din partidul Mișcarea Pușcăria Împreună. Nu mai vorbesc de fondatorii
  Pu+…
  Aș merge cu ei până în pânzele negre și i-aș lasă acolo.

 4. Ciolos asta nu mi-a placut nici ca premier si nici, mai ales, dupa.
  E cu pluta omul!

  • Am 73 de ani. Voi mai îmi dați puțină speranță că va fi bine!!

  • Mama, iarasi scrii prostii pe forumuri?!?

 5. Ca la un semn ,toate oficinele,aceeași tema Este disperare maxima

 6. Foarte bine cum a fost condamnat Dragnea, asa pot fi condamnati acum si altii daca DNa nu se lasa intimidat.

 7. In sfarsit ceva clar pentru respectarea legii. Felicitari pentru Mișcarea România Împreună.

 8. A se propune sesizarea organelor competente ptr „funcţionarul public nu are voie să participe la acţiuni politice în timpul programului de lucru ” e irelevant şi o greşeală tactică. Mitingul PSD e sâmbătă seara, funcţionarii au program de lucru până vineri la 13.30. Dacă vreţi să faceţi ceva, măcar nu vă faceţi de râs. Găsiţi argumente valabile.