G4Media.ro

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului, trimis în judecată pentru…

Sursa Foto: Facebook/ Mirel Palada

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului, trimis în judecată pentru refuz de prelevare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din 2021 are o condamnare definitivă pentru lovire/ Reacția lui Palada, un șir de insulte la adresa reporterului G4Media

Sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului între 2013 și 2014, a fost trimis în judecată, luna trecută, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. În cazul în care va fi găsit vinovat, Palada riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la 5 ani. Contactat de G4Media.ro pentru a oferi un punct de vedere despre anchetă, Palada a declarat: ”Să aveți o zi bună și să-mi s…p… Dumnezeii mamelor voastre. Puteți să scrieți așa”.

Conform unui răspuns trimis G4Media.ro de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, care a instrumentat dosarul, la data de 8 octombrie 2020, în jurul orei 23.30, inculpatul a condus un autovehicul marca Mercedes pe strada C.A. Rosetti nr. 32 din municipiul București, ”emanând halenă alcoolică, a fost condus la sediul INML, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.” În prezent, dosarul se află în procedură de Cameră Preliminară la Judecătoria Sectorului 2.

În mai 2021, Palada a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel București, la 6 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, cu un termen de supraveghere de 2 ani, fiind acuzat de lovirea, într-o emisiune TV, a senatorului USR Mihai Goțiu. Incidentul a avut loc în 2017. Prin aceeași sentință, Palada a fost obligat să îi achite lui Goțiu suma de 5.000 de euro daune morale.

Judecătorii au mai dispus ca pedeapsa cu amânare să se transforme în una cu executare în cazul în care inculpatul mai săvârşeşte o infracţiune pe parcursul termenului de supraveghere. În această situație, infracțiunea de refuz al prelevării de probe biologice nu va fi luată în considerare deoarece a fost săvârșită înainte de decizia din dosarul de lovire.

Patron al unei societăți de sondare a opiniei publice, Mirel Palada a fost, între 2013 și 2015, consilier de stat pentru strategii guvernamentale al premierului Victor Ponta și purtător de cuvânt al Guvernului condus de acesta. Din ultima poziție a demisionat după ce o postare a sa de pe Facebook, despre ziariști, a stârnit scandal:

”Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este.

În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câta îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”. Ulterior, Palada a șters postarea și și-a cerut scuze în mod public.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. O hahalera !

  2. Asta e PSD, „un șir de insulte”, dar poporul asta votează 30%, asta vrea.

    • ca toti limitatii isterici, suferinzi de prea multa plinatate de sine, cand sunt luati la rost, ca-s gainari

  3. Ce specimene de oameni…incredibil. Ce limbaj colorat. Desigur, ca si el este mare prieten cu Siemion si cu Ponta…

  4. Multi bolnavi psihic in Romania…

  5. La unii , ca Palada de exemplu, mai bine le faci teste care să determine ca sunt Ok , nu beți… Ok la cap, se înțelege.

  6. 😂 😂 acu’ poate va uitati si voi altfel la sondajele min.c.ino.ase cap-coada emise de personaje gen palada sau pieleanu

  7. „sociolog” 🤣

  8. Palada , un huligan care nu are ce cauta in libertate .