G4Media.ro

Mircea Miclea despre învățământul obligatoriu până la clasa a XII-a: E o…

Mircea Miclea despre învățământul obligatoriu până la clasa a XII-a: E o modalitate populistă de a salva normele personalului didactic

Ministrul Educației Ecaterina Andronescu a anunțat recent că Senatul va adopta un proiect de lege prin care până în anul 2020 va deveni obligatoriu învățământul de la grupa mare a grădiniței până la clasa a XII-a. Asta înseamnă 14 ani de școală obligatorie, în loc de 11 ani, câți sunt în prezent. Profesorul Mircea Miclea, fost ministru al Educației, a declarat pentru Radio Europa Liberă că această măsură ”nu aduce valoare adaugată”, că vor fi impuse ”penalizări pentru cei care nu respectă” noua regulă și că este vorba despre ”o modalitate populistă de a salva normele personalului didactic”.

Citește declarațiile lui Mircea Miclea pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. incepe se sa imputineze clientela pentru scoli, pentru biserica, pentru partid.
    e momentul sa aduca tericeanu si dragnea ceva rusi

    • Nu sunt convins ca ceva rusi , ar fi interesati sa vina in minunata Romanica , dar ceva cetateni de prin Asia , cred ca ar fi interesati .

  2. Pai clasa zero, clasa XII, sa mai bage ceva clase. Clase paralele, paralela 0, paralela XII. Sau distanta

  3. Tot timpul despre asta a fost vorba ! In clasele 5-8 fii mei aveau aproape zilnic 8 ore de scoala pe zi ! O dementa la care parintii trebuie sa se impotriveasca !! I-am chinuit groaznic in clasa a VIII-a adaugand celor 8 ore de scoala (aproape inutile), zilnic, multe ore de meditatii astfel ca am adus adolescentii in pragul nebuniei !! Parinti, gasiti modalitati sa va opuneti sa va distrugeti copiii !!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.