G4Media.ro

Mircea Diaconu iese din scenă cu un citat din Pe aripile vântului:…

Mircea Diaconu iese din scenă cu un citat din Pe aripile vântului: ”Și mâine e o zi”

Mircea Diaconu, clasat pe locul 4 în exit-poll-urile IRES și CURS/Avangarde, a avut duminică seară o scurtă declarație de presă în care a citat-o pe Scarlett O’Hara, protagonista romanului Pe aripile vântului: ”Și mâine e o zi”.

Diaconu, candidat independent, a fost susținut de Pro România și ALDE.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Muceo, drum bun, cale batuta, cin’te prinde sa te…
  Al naibii cryptocomuist!

  • Tot timpul ti-e capul la dragoste cu barbati… O sa punem mana de la mana, sa-ti gasim si tie un iubit, mami! Saracu de tine…

 2. Ar fi foarte frumos sa nu mai auzim de Mircea Diaconu sau macar nu in politica.

 3. Și cu 10 milioane de euro mai bogat, conform legii 334. Ar merita pinguinii care l-au votat să plătească numai ei banii ăia, nu înțeleg de ce trebuie să plătesc și eu.

 4. Ala cu barba este „ştergarul dac”?

 5. Un wc tudor mai spălat…sila!

 6. Buna seara.Oamneni buni sa nu ne jicnim nu putem fi toti mulțumiți de rezultate.Ai noștri tineri nu au votat.Parintii noștri au pensi de 400 de lei și cei de sus de..stiu ei.400 de euro.Nu le pasa de noi cei multi.Sa trăiască ei o lună cu salariile de mizerie și pensiile ..asa cum sunt.Dupa 40 de ani de lucru la catedra pensie de 1800 lei????Foarte mult.Vorbim ne consumăm și…cam atât!

 7. Inainte a fost un actor notoriu dar mediocru, astazi este un actor si mai mediocru ca inainte , si maine va fi un actor dar cu mult mai mediocru decat inainte. Nciodata nu a fost in stare sa fie nici macar regizor. Pana la politician mai e cale lunga.

  • Nu Diaconu a fost adevaratul infrant, ci Tariceanu care l-a sustinut. Diaconu e un nimeni in politica.
   Tariceanu, ca politician, e adevaratul pierzator la faza asta. Tariceanu, pentru interesul lui, mai bine nu sprijinea pe nimeni decat sa-l sprijine pe Diaconu.
   Ponta era infrant dinainte asa ca n-ai ce sa mai infrangi la Ponta.

 8. Treci pe la caserie sa-ti umpli buzunarele actorasule… Ai prestat bine. Cei care te-au tocmit sunt multumiti.

 9. O prezenta dezagreabila si inutila in tabloul candidatilor , dar care pleaca cu buzunarul plin. Asta cred ca si-a dorit , acceeptand pozitia de candidat. Ar trebui sa-i plateasca alegatorii acestuia , ptr. ca a doua oara sa caste ochii si mintea.( candidatii care au avut 3% primesc o anumita suma ptr. cheltuielile de campanie , de unde si 14 candidati , care s-au calcat pe bombeu)

 10. Hihihih! ce prost e ăla. Se decontează doar cheltuielile avute in timpul campaniei electorale. Un alt prost vorbeste de criptocomunism. Comunismul a murit in 1903 idiotule ( lenin a decis că lupta de clasă nu este intre muncitori si capitalisti ci intre partidul muncitorilor, partidul bolsevic si vechiul regim). In zilele noastre doctrina invingătoare este neo-marxismul (progresismul)- elita culturală si economic financiară conduce ”lupta de clasă” impotriva ”asupritorului”repezentat de bărbatului alb, heterosexual si crestin..In ţara asta de căcat, nimeni nu a auzit de: anarho-sindicalism, national-sindicalism, curentul suveranist..etc,etc. Liberalii nu sunt de dreapta sunt centristi afiliati curentului conservator popular. De dreapta sunt partidele lui Marion Le Pen , Salvini in Italia, Vox in Spania…etc

 11. mi se pare mie sau fata de prost s-a accentuat? Huoooo

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.