G4Media.ro

Ministrul Turismului, despre preţurile mari la pachetele de Sărbători: ”Un român obişnuit,…

Sursa Foto: Andrei Ugrai/ Facebook

Ministrul Turismului, despre preţurile mari la pachetele de Sărbători: ”Un român obişnuit, de rând, nu îşi poate permite/ Atât timp cât sunt rezervări 100% e bine pentru turism”

Ministrul Turismului, Daniel Cadariu a declarat luni, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre preţurile mari la pachetele de iarnă din România, că este clar că un român obişnuit, de rând, nu îşi poate permite aşa ceva dar atâta vreme cât au rezervări în proporţie de 100%, pentru industria turismului e un lucru foarte bun, transmite News.ro.

Ministrul Turismului a declarat că în privinţa preţurilor mari la pachetele turistice pentru sărbătorile de iarnă funcţionază cererea şi oferta.

”Asta ne-am dorit, asta avem. Este clar că un român obişnuit, de rând, nu îşi poate permite aşa ceva dar atâta vreme cât au rezervări în proporţie de sută la sută eu spun că pentru industria turismului e un lucru foarte bun. E mai puţin bun faptul că nu orice român îşi permite aşa ceva”, a spus Cadariu.

Ministrul a precizat că nu numai în Poiana Braşov sunt cereri multe pentru acest sfârşit de an ci sunt şi alte destinaţii turistice din România.

”Eu ştiu realităţile de la mine de acasă din Bucovina unde rezervările se apropie de sută la sută încă din cursul lunii noiembrie”, a arătat Daniel Cadariu.

Ministrul a menţionat. ”Îmi este greu să cred că un român plăteşte 7.000 de lei pentru o singură persoană şi merge de zece ani în acel loc şi nu are condiţii”.

”În România sunt 85 de destinaţii cu pârtii de schi, avem 217 pârtii de schi, nu numai în Poiana Braşov. Preţul trebuie să reflecte calitatea serviciilor şi presupun că un turism care merge de 10 ani se uită la calitatea serviciilor şi nu ar accepta astfel de preţuri dacă nu ar fi însoţite de calitate”, a mai spus Cadariu.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Deci voi nu guvernați pentru românul de rând? Guvernați pentru cine, nu v-ar mai muri mulți înainte?!?
    Lepre…

  2. Pai daca e „bataie” pe locuri la preturile astea, inseamna ca Romania-i plina de romani „neobisnuiti”! M-andoiesc ca toti „neobisnuitii” astia-s numai bugetari (ca „specialii” oricum, nu-i prinzi prin Romania)!

  3. Omu e un prost(altfel nu era politician). Nu știe sa vorbească. În nicio țară din lumea asta, cetățenii „obișnuiți” adică săracii nu își permit. Dar este un lucru absolut normal.

  4. Prețuri mari? Păi de ce-i mai ajută statul pe horecari dacă o duc așa bine, cu 100% ocupare? Că atunci cînd îi întreabă ANAF-ul de fiscalizare încep să se jeluiască…