G4Media.ro

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, şi alți politicieni locali din PSD şi PNL,…

Foto: Ziarul de Iasi

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, şi alți politicieni locali din PSD şi PNL, au fost huiduiți la Iași de un grup de anti-vacciniști

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, dar şi politicieni din PSD şi PNL, au fost huiduiţi joi la Iaşi de mai multe persoane cu mesaje anti-OMS și anti-vaccin, transmite agenția News.ro.

Incidentele s-au înregistrat în timpul manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Naţionale a Ambulanţei.

La eveniment şi-a făcut apariţia şi un grup de 20 de persoane cu o pancartă „AFARĂ CU OMS DIN ȚARĂ”. Protestatarii au ţipat, au huiduit și au înjurat în spatele medicilor și ambulanțierilor. Inițial, atacurile lor erau îndreptate către ministrul Sănătății, apoi către Nelu Tătaru, iar în final a încasat cuvinte grele și Maricel Popa, potrivit Ziarul de Iași.

„Nu am înţeles care a fost sensul acestor huiduieli, mai ales la asemenea evenimente. Sunt oameni care se sacrifică pentru semenii lor şi mi se pare nepotrivit să huidui. Este o lipsă de respect la adresa profesioniştilor din sistemul de Ambulanţă”, a declarat Rafila pentru News.ro.

La evenimentul desfăşurat în faţa Palatului Culturii din Iaşi şi-a făcut apariţia şi un grup de persoane cu o pancartă pe care scria „Afară cu OMS din ţară”. Protestatarii au huiduit în timpul discursului ministrului Alexandru Rafila, dar şi în timp ce a vorbit fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru. De asemenea, s-au auzit fluierături şi scandări şi în momentul când au luat cuvântul reprezentanţii locali ai PSD şi PNL.

Oamenii au strigat către oficialităţi „Mincinoşilor” şi „Criminalilor”, spunând totodată că nu vor să fie „sclavii noii ordini mondiale”.

„Vrem puţin respect din partea celor care nu vreţi să vă vaccinaţi”, a declarat primarul Mihai Chirica, în discursul rostit pe scena instalată în faţa Palatului Culturii.

Peste 250 de angajaţi ai serviciilor de ambulanţă din toate judeţele ţării sunt prezenţi la Iaşi, unde au loc manifestări organizate cu prilejul Zilei Naţionale a Ambulanţei. În Piaţa Palatului din Iaşi au fost aduse pentru acest eveniment zeci de ambulanţe din întreaga ţară.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Doamneee! Au trecut degeaba 32 de ani!!! Cum pot sa supravietuiasca astfel de vietuitoare fara neuroni? OMS ul este de vina ca i-a vaccinat cand erau mici in materintate si nu se puteau opune!

  • Si i-a scapat de boli precum poliomielita: am avut o colega de facultate, originara dintr-un catun de munte din judetul Arges, care a avut poliomielita in copilarie, cu sechele pe viata… nu fusese vaccinata antipolio si a suferit toata viata ei….
   Tot soiul de analfabeti isi dau cu parerea desi medicii PROFESIONISTI explica importanta vaccinarii….
   Vaccinarea este o metodă de imunizare activă, profilactică, împotriva unor boli, prin inocularea unui vaccin.
   Vaccinarea și termenul de vaccin au fost introduse în medicină de medicul generalist englez Edward Jenner, în anul 1796, cu ocazia descoperirii primului vaccin, împotriva variolei.
   În prezent toate țările și-au elaborat propriile scheme naționale de vaccinare împotriva bolilor infecțioase.
   În România, vaccinarea copiilor începe de la vârsta de 2 ore, cu administrarea primei doze de vaccin împotriva hepatitei B.
   Marele savant Victor Babes(a lucrat cu marii bacteriologi ai vremii: Koch, Pasteur) a pus bazele experimentale şi clinice ale seroterapiei şi a introdus vaccinarea antirabică în România la numai trei ani de la iniţierea ei de catre savantul Louis Pasteur la Paris.
   Dar, in lipsa unor actiuni de culturalizare, de Informare a maselor nestiutoare de carte, apar analfabetii care striga impotriva vaccinurilor…
   Tara majoritar inapoiata, co0nducatori pe masura…

  • @ lili – Cu alte cuvinte ne intoarcem la motivul principal: LIPSA UNEI EDUCATII ADECVATE in zilele noastre.

 2. Antivaxx = d.bil = haurolac = sluga Rusiei!!! Pacat ca au fost vaccinati in copilarie… unii nu ar mai fi aici ca sa faca zgomot!

 3. Te miri ce le-or fi pus matracucelor în sosuri șaormiștii de pe bulivarul Endependenții! :)))))

 4. Ala îmbrăcat în alb este exemplul perfect de specimen antivaccinist.

 5. Propun să trimitem aceste specimene undeva în junglă sau în pădure, de preferat totuși în jungla amazoniană, să vedem ce fac acolo. Or să ajungă să ceară elicoptere OMS lol
  Și când te gândești că puteau să-i huiduie pentru că sunt hoți și ticăloși…

 6. In ultimii doi ani, PSD (dar si PNL) au incurajat discursul anti-vaccin si au folosit sosocii ca sa loveasca in adversarii politici.
  Acum a inceput sa le explodeze si lor „bomba” in fata! 🙂

 7. Pe astia inca nu i-a dus covidu pe lumea aialalta. Dar vine valu…

 8. Cu Rafila sovieticul afara din tara as fi de acord.