G4Media.ro

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, despre relatarea lui Tudorel Toader: Arată caracterul mafiotic…

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, despre relatarea lui Tudorel Toader: Arată caracterul mafiotic al guvernării PSD

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, marţi, că dezvăluirile făcute de fostul ministru Tudor Toader, cu privire la întâlnirea de la sediul PSD în care Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu şi Viorica Dăncilă îi cereau promovarea legislaţiei pentru amnistie şi graţiere, arată „caracterul mafiotic al guvernării PSD”, relatează Agepres.

„Nu cred că a fost singura întâlnire, dacă urmărim politicile legislative promovate de guvernarea PSD, ne dăm seama că acest tip de practică şi exerciţiu a însoţit întreaga durată a guvernării PSD. Nu cred că a fost o întâlnire punctuală, izolată, ar fi o întrebare suplimentară la care ar trebui să răspundă domnul Toader, dacă au mai existat şi alte astfel de întâlniri. În orice caz, ceea ce ne spune domnul ministru Toader arată de data aceasta, fără niciun fel de dubiu, ceea ce lumea din stradă a susţinut multă vreme, caracterul mafiotic al guvernării PSD, arată coaliţia împotriva justiţiei, o coaliţie politică, o conspiraţie politică ce a călcat în picioare principii, a presat magistraţii, a încercat să intimideze procurorii, a oprit lupta anticorupţie, a încercat să trimită în derizoriu valori fundamentale, instrumente de cooperare internaţională judiciară. Tot ce a muncit România, prin sistemul judiciar, prin mediul politic, prin societatea civilă, în anii de după aderarea la UE, tot ce a încercat România să facă bine în domeniul justiţiei, a fost tocat mărunt în această guvernare mafiotică pesedistă, acum o putem spune foarte bazat, sunt propriile lor cuvinte. Este revoltător ceea ce ni se spune”, a afirmat Predoiu, într-un interviu la postul Realitatea Plus.

Totodată, Predoiu a mai afirmat că Tudorel Toader nu a făcut dezvăluiri complete şi că ar trebui să relateze şi faptul că această legislaţie, ca şi OUG 13, a fost blocată în primul rând de angajaţii Ministerului Justiţiei. „Ei au ridicat excepţii, ei au arătat că nu e bine ce se face, au făcut adevărate proteste în interiorul ministerului”, a spus Predoiu, care a adăugat că Toader a fost blocat şi de ”discuţiile dure” cu partenerii europeni.

Sursa Foto: Facebook/Catalin Predoiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Predoiule, aia erau Mafioti pe fata! Tu cu socru tau si cu liberalii sunteti mafioti coclitzi. Faceti aceleasi smekerii dar va dati europeni. Nu esti cu nimic mai presus decat Tudorel. Doar bubele iti lipsesc de pe fata.

  2. Cand noi ieseam in strada la proteste si eram gazati, Predoiu manca popcorn si se uita la meciuri. Nu l-am vazut sa se afirme in Parlament, sa strige, sa urle. Iese acuma ca profitorul la sfarsit.

  3. Doar Predoiu si brokerul Sima si Socrul Zamfirescu si raposatul lichidator Arin Stanescu nu sunt mafioti. Ai nici Verioara Udrea sau tartorul Basescu care l.a timut pe Predoiu in functii.

  4. Mafia e camuflata in toate partidele politice, nu doar in PSD.

  5. Tri Bubiți a dat din casă!? Nu cumva încearcă să-și salveze pielea și cum dermatologii sunt încă detașați la secțiile de Covid?

  6. Interesant, G4media scrie despre ce-a spus Predoiu referitor la declaratiile lui Tudorel slugarel, dar g4media NU a scris nimic despre declaratia lui Tudorel, confirmata si de analfabeta Veorica!
    G4media, doar nu ati ajuns platiti de PSD sau ALDE?!!!

  7. TT rupe omerta precum Buscetta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.