G4Media.ro

Ministrul Energiei: Sunt convins că absolut toate companiile din România vor plăti…

Sursa foto: Facebook / Szijjártó Péter

Ministrul Energiei: Sunt convins că absolut toate companiile din România vor plăti acea taxă de solidaritate

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat la Prima News că este convins că absolut toate companiile din România vor plăti acea taxă de solidaritate, şi că poate să înţeleagă că toate companiile doresc maximizarea profitului şi nu vor să plătească taxe, însă rolul statului este ca atunci când profiturile sunt extraordinare şi sunt foarte mari, să taxeze, relatează news.ro

”Eu sunt convins că absolut toate companiile din România, vorbesc de cele care au făcut profitul acela excesiv în anul 2022 şi dacă vor face şi în anul 2023 vor plăti acea taxă. Haideţi să aşteptăm luna iunie. Eu spun că toate companiile, sunt convins că vor plăti acea taxă”, a spus ministurl Energiei.

Despre o altă companie care a făcut solicitare de execeptare pentru plata taxei, Virgil Popescu a spus: ”Eu pot să înţeleg că toate companiile doresc maximizarea profitului şi nu doresc să plătească taxe”.

”Ele trebuie să înţeleagă că rolul statului este ca atunci când profiturile sunt extraordinare şi sunt foarte mari, să taxeze. Noi îi ascultăm, evident, dar ministerul Energiei nu poate face mult în acest subiect al taxării, dar din punctul meu de vedere este normal să se plătească taxa”, a mai comentat Virgil Popescu.

Ministrul a mai spus că are o relaţie foarte bună cu ministerul de Finanţe şi nu este nicio disesnsiune între el şi minister.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Când câștigi extraordinar de mult, fără mare efort este ca atunci când furi! Rolul Guvernului USL-AUR este ca atunci când altcineva fură să dea parte si Guvernului și să fure in continuare!