G4Media.ro

Ministrul Educației: Trebuie să ne apropiem mai mult de oameni. Cel puțin…

Daniel David / Sursa foto: Nicu Cherciu – danieldavidubb.wordpress.com

Ministrul Educației: Trebuie să ne apropiem mai mult de oameni. Cel puțin o dată pe lună sau la două săptămâni îmi propun să am o conferință de presă serioasă și în fiecare joi, online – sinteza activității / În lipsa comunicării publice, oamenii te cred parte din sistem, își pierd încrederea

Comunicarea de fațadă, superficială, a oamenilor politici și din poziții publice a fost criticată de ministrul Educației și Cercetării într-o emisiune la Antena 3, joi seara, transmite EduPedu. Daniel David a comentat, în calitate de psiholog, evenimentele din ultima perioadă a anului trecut și începutul acestui an, întrebat despre tendința tot mai mare a populației spre autoritarism.

Acesta a precizat că „poate că ar trebui să înțelegem că în anumite forme trebuie să ne apropiem mai mult de oameni”. Ministrul a prezicat că „este important să comunic cu spațiul public. Cel puțin o dată pe lună sau la două săptămâni îmi propun să am conferință de presă serioasă și în fiecare joi, online – sinteza activității. (…) În lipsa comunicării publice, oamenii te cred parte din sistem, își pierd încrederea”.

Citește integral pe EduPedu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Respect domnule David!

    • Cătă promptitudine! Deja ? Abia a depus omu’ jurământul și l-am luat cu termenele. Să nu-l intimidăm !!! 😂

  2. Normalitate, bravo!

  3. Normalitate, bravo!

  4. In sfarsit un om competent si cu bun simt.

  5. avand in vedere istoricul cu unele doctorate la UBB, sub obladuirea domniei sale, cred cu tarie ca face parte din sistem

  6. S-a gândit la reglementarea mai strictă a meditațiilor, ca să-i motiveze pe profesori. Dacă profesorii au prea mulți bani, nu mai sunt motivați să predea bine.

    Oare la reducerea salariilor profesorilor, ca să aibă și mai puțini bani și să fie și mai motivați și performanți, nu s-o fi gândit?

  7. Sunt foarte curios dacă David, la fel ca toți miniștrii de la Funeriu încoace, girează grozăvia doctoratelor fără frecvență. Nicăieri în lumea civilizată occidentală nu există așa ceva! Doctoratul la fără frecvență există numai pentru ca destui securiști să obțină diplome de doctorat și să poată să ocupe mai ușor toate pozițiile cheie din stat. Cât timp există doctorat la fără frecvență, sistemul educațional este în slujba securiștilor, nu al cetățenilor români.