G4Media.ro

Ministrul Educaţiei din Italia şi-a dat demisia pentru că nu a primit…

Ministrul Educaţiei din Italia şi-a dat demisia pentru că nu a primit un buget suficient pentru învăţământ: “Se pare că resursele nu se găsesc niciodată atunci când vine vorba de școală și de cercetare, dar găsim sute de milioane de euro când există vreun scop politic”

Ministrul italian al Educaţiei, Lorenzo Fioramonti, şi-a dat demisia pentru că nu a primit finanţarea cerută pentru şcoli, potrivit unui mesaj publicat pe pagina personală de Facebook.

Demnitarul explică motivele deciziei sale: “Se pare că resursele nu se găsesc niciodată atunci când vine vorba de școală și de cercetare, cu toate acestea, găsim sute de milioane de euro în câteva ore pentru a-i aloca în alte scopuri atunci când există voință politică”.

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  • TROLL ALERT!
   „ministrul a CERUT să nu i se dea bani in plus la budget.”- e un FAKE vehiculat de postacul anonim care, se știe mai de mult, servește mafia PRO-PSD-ALDE.
   Ce a spus, de fapt, ministrul- se poate citi în interviu- citat:

 1. Bugetul pe care-l primește învățământul preuniversitar este mai mic decât în învățământul universitar. Eu mă voi preocupa ca acest buget să se îndrepte în principal către învățământul preuniversitar, către baza aceea, pentru că cei mai importanți sunt acești învățători, educatori, chiar și cam până când se termină gimnaziul, profesorii, învățătorii și educatorii își pun amprenta asupra copilului. (…) Deci îmi doresc să măresc bugetul pentru învățământul preuniversitar.”
  Mă voi lupta pentru acest lucru: să creștem bugetul pentru Educație. (….)

 2. Bravo, Lorenzo! Anisie, ia acest exemplu!