G4Media.ro

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunță că s-a vindecat de coronavirus: Negativ –…

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunță că s-a vindecat de coronavirus: Negativ – oficial ”liber” de Covid-19. Am avut gust, miros. Deci este posibil, ca după aceste 2 săptămâni, să mă fi ales cu câteva ”grame în plus”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat sâmbătă, într-o postare pe Facebook, că s-a vindecat de Covid-19, precizând că a avut o formă mai ușoară a bolii și a stat acasă în izolare, fără a fi nevoie să se interneze în spital.

Popescu fusese confirmat cu coronavirus pe 2 noiembrie.

Anunțul făcut pe Facebook de ministrul Economiei:

NEGATIV – OFICIAL ”liber” de COVID – 19!

În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris, mi-ați trimis gândurile voastre bune, v-ați rugat pentru sănătatea mea. Asta mi-a dovedit că putem fi solidari, că dăm dovadă de omenie și că știm să ne fim alături și în perioade de restriște.

M-am numărat printre cei norocoși, neavând simptome grave, ci o formă mai ușoară a bolii. Am stat în izolare, acasă, și mi-am monitorizat atent evoluția bolii. Am avut gust, miros. Deci este posibil, ca după aceste 2 săptămâni, să mă fi ales cu câteva ”grame în plus” 🙂 Am considerat că este important să mă hrănesc sănătos, consistent, pentru a ajuta corpul să lupte cu acest virus.

Pentru că au fost și alte voci, circumspecte, voi încerca să răspund la o serie de ”curiozități”.

Da, continui să vă încurajez, din toată inima, să purtați masca și să respectați regulile de igienă. Eu am purtat-o. Da, am contactat virusul, dar faptul că am purtat masca mi-a oferit ocazia să nu îi îmbolnăvesc pe cei din jurul meu. Iar asta mi se pare o victorie! Cei dragi, colegii mei și cei cu care am interacționat au fost bine. De asta este bine să avem grijă, să ne protejăm noi, dar și pe ceilalți.

Unde m-am îmbolnăvit? Aș vrea să pot spune cu o precizie de 100% unde, dar nu am cum să o fac. Revin. Aveți grijă de voi. Evitați să participați la acțiuni cu o prezență fizică ridicată. Știu că nu ne este ușor, să stăm departe unii de alții, dar acum este nevoie de asta pentru ne ține în afara riscului. P.S. Este nevoie de distanțare fizică, nu emoțională! Poate e o bună perioadă să vorbim mai mult unii cu alții, să ne susținem reciproc prin vorbe bune!

Am urmat un tratament recomandat de medici. Vreau să le mulțumesc, pe această cale, tuturor eroilor, care fac eforturi pentru cei bolnavi. Am ales să nu fac publică schema de tratament, nu pentru că ar fi un mare secret sau că ar fi vorba de un ”tratament destinat privilegiaților”, însă fiecare corp reacționează diferit și cred că medicii sunt cei mai în măsură să decidă pentru fiecare caz în parte. Schema de tratament a fost una ”clasică”, pe care cred că mulți dintre cei care au fost bolnavi au primit-o pentru a se trata.

După această experiență, înțeleg și mai mult că trecem printr-o perioadă dificilă, neobișnuită, care ne testează pe fiecare în parte. Ne stârnește frici și temeri, pe care nu bănuiam că vom ajunge să le trăim. Dar am încredere că vom trece și peste asta. Să nu ne lăsăm conduși de îndoieli, de frică, ci să apelăm la partea rațională, la ”instinctul de supraviețuire”, să respectăm măsurile care au fost luate pentru a ne proteja. Pentru că da, sănătatea este importantă!

P.S.2. Purtați mască! Spălați-vă des pe mâini! Folosiți dezinfectant! Păstrați distanța!

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Te-ai consumat pana te-ai ingrasat!Tipic, politicienilor-NESIMTIREA!

  2. Periculos rau virusul asta. Dupa 9 luni cu el aveam putin peste 6000 morti. Ma asteptam la 1 cataclism gen hollywood cu 60.000 poate chiar 600.000 morti. Nici virusii nu mai sunt ce au fost odata…unde esti tu Ebola.

  3. Du-te ba de-a dura cu covrigul tau!

  4. Ce noroc pe romani cu capabili ca „vindecatul” asta. Inca putin si veti vedea cruda realitate, sper ca si pesedistii impreuna cu voi. Nu va mai vrem, increzutilor si limitatilor!

  5. ne bucuram sa aflam ca revine Campionul PIBului in teren!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.