G4Media.ro

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a desemnat un nou șef al Direcției…

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a desemnat un nou șef al Direcției Generale de Protecție Internă

Împuternicirea şefului Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI), colonel Petru-Răzvan Măgură, şi cea a prim-adjunctului acestuia, lt.-colonel Lucian-Mihai Popa, în funcţiile respective au încetat de luni, anunţă Ministerul Afacerilor Interne (MAI). În locuk lui Măgură, a fost împuternicit colonelul Tiberiu-Silviu Dumitrache, transmite Agerpres.

„Începând cu data de 20 ianuarie 2020, prin ordin al ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a încetat împuternicirea domnului colonel Petru-Răzvan Măgură în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Protecţie Internă şi cea a domnului lt.-colonel Lucian-Mihai Popa în funcţia de prim-adjunct al directorului general al DGPI”, precizează MAI.

Cu aceeaşi dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, directorul Direcţiei Contrainformaţii, colonel Tiberiu-Silviu Dumitrache, a fost împuternicit să exercite funcţia de director general al Direcţiei Generale de Protecţie Internă a MAI.

Ofiţerul are o vechime de peste 14 ani în activitatea de informaţii şi protecţie internă şi a ocupat mai multe funcţii de execuţie şi de comandă în cadrul DGPI, se mai menţionează în comunicat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Reforma=Rotația cadrelor?
  La doi si un sfert?

 2. Pamflet
  Conform hotararii pnl, TOTI SECURISTII LUI CEAUSESCU si TOTI MILITIENII LUI CEAUSESCU vor primi PENSII SPECIALE.
  Doamna turcanu spunea la realitatea tv ca pnl face asta, ca daca le anuleaza unora pensiile speciale, vor fi dati in judecata la curtea constitutionala si vor pierde.
  LE DAU EU O SOLUTIE.:
  SA ANULEZE TOATE PENSIILE SPECIALE SI SA SE DEA APOI, UNORA, CARE AU FACUT FAPTE EROICE PENTRU TARA, NISTE RENTE VIAGERE PE VIATA.
  Faptul ca toate partidele dau pensii speciale securistilor si militienilor comunisti, e dovada cea mai clara ca revolutia a fost pusa in practica de fosta securitate ceausista, evident cu acceptol unor puteri straine, in momentul in care ura populatiei impotriva lui ceausescu era maxima, dar si ura populatiei impotriva securitatii si militiei era maxima.
  Daca recapitulam, constatam ca:
  – ofiterii de securitate comunisti (care au racolat, de multe ori prin constrangere sau sub amenintare, sa devina colaboratori) primesc pensii speciale
  -cei care au fost abuzati si constransi sa devina colaboratori si au cedat sau nu au avut incotro, sunt pusi la stalpul infamiei si li se interzice participarea la functii publice.
  -iar cnsas, plin si el de slugoi comunisti, sau de slugoi ai slugoilor comunisti ( pana in 1990 nu te puteai inscrie la facultatea de istorie daca nu erai membru de partid comunist si nu aveai reconmandare de la partid), deci, cnsas face recurs la morala si da certificate de buna purtare, adica de necolaborator. Dar am vazut cum le dau, in functie de anumite interese.
  Asta e dovada cea mai clara ca romania e condusa de fosta securitate, prin intermediul cnsas
  Parerea mea

 3. Vela, vant in panze cu 2 si 3 sferturi da’ nu te vad bine in ceat(z)a aia.

 4. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-a a dăruit urmași… sa fie blestemați sa trăiască în această ” minunata ” democrație! Să cunoască batjocura, umilință, depersonalizarea, șantajul, controlul absolut … atribute esențiale unei civilizații moderne și normale in viziune românească!

 5. Serparie! D-ne ce bine ca nu m-am inscris in sistem! In sistemul de kkt al serviciilor de forta si al bugetarimii puturoase romane!
  Reforma d-le Vela, jos cu ei si afara din sistem, nu rotiti si reincalzit ciorba asta expirata! Acasa cu ei, in civilie, in mediul privat! Pe santiere, pe autostrazi, pe servicii sociale! Sunt toti ca taurii de mari, nemunciti si cu gandul numai dupa parvenire! Doar case, masini si bani au in cap! La munca bahhh!!!!

 6. @sictirit
  Dormeo sa-i spui lui fiul lu’ ma-ta! Handilailor!

  • Daca esti JohaNNis, hai la smardoiala (cu tot cu SPP). Daca nu, mori repede, ca nu pitem sa te tinem ca pe viermi.

  • Scuze, m-am enervat. Bai kkt/dormeo/Iohannis, hai cu tot cu SPP la kumite. clau, esti prea idiot ca sa taiesti ==> renunta sau vino (vin-o, pt. ardeleni/olteni) si tu.

  • Iar am gresit: nu kumite (ca poate mi-o iau ca Badea/smardoi psdist, care si-a luat-o pana atunci), cu tranknele e ok. Plus martori+legitimatii. Ultima oferta..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.