G4Media.ro

Ministrul de Externe al Croației denunță un pericol la adresa democrației în…

Sursa foto: Facebook / Gordan Grlić Radman

Ministrul de Externe al Croației denunță un pericol la adresa democrației în țările balcanice care aspiră să adere la UE: „Situația se deteriorează, diviziunea se adâncește”

Democrația este amenințată în țările balcanice care aspiră să adere la Uniunea Europeană, în timp ce Bosnia este o preocupare deosebită, a declarat luni șeful diplomației Croației, în timp ce miniștrii de externe ai UE s-au întâlnit pentru a discuta despre situația din regiune, relatează Reuters.

„Situația din Balcanii de Vest se deteriorează, diviziunea se adâncește… vedem și amenințarea la adresa democrației”, a declarat Garlic Radman reporterilor.

El a avertizat, de asemenea, împotriva apelurilor la separatism din Bosnia.

„Acțiunile care reflectă anii 1990 trebuie să înceteze”, a adăugat Radman, referindu-se la conflictele etnice din deceniul de după destrămarea Iugoslaviei.

Sursa foto: Facebook / Gordan Grlić Radman

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. poi tarile din balcani nu au vrut sa devina colonii sub-um.ane si „anticorupte” ca Rr.omist.an(mai ales dupa invazia ilegala si genocidul provocat de am*ricani in Serbia) de aceea nu se afla in UE si au ajuns izolate

    si ce au reusit ioropenii si am*ricanii? sa le impinga catre Rusia, China, Turcia

    si ce au mai reusit ioropenii drepti, frumosi, anti-corupti?

    sa creeze un triunghi rusofil-sinofil anti-NATO eurosceptic Austria-Ungaria-Serbia FIX in interiorul Europei, controlate si colonizate informativ de Putin si China, cu baze ale serviciilor secrete rusesti in aceste tari, cu afaceri si investitii masive din Rusia si China