G4Media.ro

Ministrul Cîmpeanu despre profesoara antivaccinistă din Botoșani: Trimitem corpuld e control, dacă…

Ministrul Cîmpeanu despre profesoara antivaccinistă din Botoșani: Trimitem corpuld e control, dacă i se desface contractul de muncă nu va putea preda nici anul viitor

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat sâmbătă la Antena 3 că va trimite Corpul de control al ministrului să cerceteze situația profesoarei de muzică din Botoșani care a avut poziții anti-vaccin în timpul orelor.

El a anunțat că dacă sancțiunea va fi desfacerea contractului de muncă, ea nu va mai putea preda nici anul viitor, pentru că e suplinitoare.

„Luni dimineață, la prima oră, vor fi prezenți doi reprezentanți ai Corpului de control al ministrului educației, iar sancțiunea, fără să ma antepronunț, cred că este ușor de anticipat. Dacă cercetarea disciplinară va concluziona că merită sancțiunea cu desfacerea contractului de muncă, fiind suplinitor nu se va putea prezenta nici în anul viitor la concursul pentru ocuparea unui post”, a mai spus ministrul Educației la Antena 3.

Doina Amarandei, profesoară de muzică în mai multe școli din județul Botoșani, a fost înregistrată în ore în timp ce le ținea elevilor predici anti-vaccin, transmite Libertatea. Copiii s-au simțit vizați de discursul ei antivaccinist și antimedici, le-au spus părinților, înregistrările au ajuns la ziar.

După ce au văzut că nu poartă mască, așa cum știau că sunt regulile și percepând discursul profesoarei Amarandei drept unul care-i presează, copiii au înregistrat-o când le-a spus că vaccinul îi va omorî și că nici tratamentele nu sunt bune, pentru că „Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo”. Doina Amarandei a spus pentru Libertatea că „Nu am omorât pe nimeni”.

sursa foto: Facebook/ RO Vaccinare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. Disperare mare în tabăra waxxerilor. Cine nu-i cu ei, cine pune întrebări, comentează, se îndoiește, este dat afară. Supărare mare că este pomenit adevărul și făcută comparația cu ce făceau naziștii secolul trecut!

  • Locul tau e langa madam.

  • Esti profesor sa predai materie in cazul ei muzica, nu lectii despre vaccinuri ca nu ai nici o competenta.
   Fiecare sa isi vada de patratica lui!
   Foarte bine, sa zboare din invatamant!

  • @dan kakaniu la gura, tu si cu multi altii ca tine sunteti de dus la Balaceanca, consumati aer si resursele pamantului degeaba

  • „Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo” – e citatul redat de g4, în articol.
   La care aș adăuga, că unui amic de-al meu i-a decedat nevasta de Covid – după ce-a fost internată pentru alte probleme de sănătate (și a luat virusu’ în spital), iar unei doamne din cartier, extrem de cunoscută local, i s-a întâmplat la fel: s-a dus să-i poarte de grijă soțului la spital, (ea) a luat virusul de acolo și în câteva zile, a decedat.

   Da, știu/cunosc replica: „dacă erau vaccinate, nu s-ar fi…”
   Ideea din comment nu e că cine a decedat dintre vaccinați/nevaccinați ci că (virgulă) virusul se ia, exact cum s predicat suplinitoarea.
   Mulți anticorpi tuturor !

  • Dorel !
   Ești Dorel pe bune !

  • @Wheeler
   Stimabile, unde vezi pus între ghilimele – nu aici, în comment, acum, ci în articol, că ea ar fi spus copiilor: „vaccinul VĂ va omorî”?
   Expresia a fost adăugată din burtă „că vaccinul ÎI va omorî” de (alt)cineva, ulterior – dacă nu chiar de cei de la Libertatea.. sau de jurnaliști, mă rog..
   Spusele femeii – conform articolului, bineînțeles – sunt DOAR cele redate în ghilimele.
   Afară doar dacă o fi prinsă expresia în înregistrarea audio făcută fe copii.. dar în acest caz ar fi o inconsistență (iarăși) din partea jurnaliștilor, că nu i-au atribuit ei, textul, prinzându-l în ghilimele.
   De aceea, am venit cu întrebările anterioare!.. Trebuie investigată înregistrarea și dacă tot au dat-o ca știre, trebuia redat integral ce le-a spus suplinitoarea..

  • @căcă Felicitări pentru nume, tu ți l-ai ales sau așa te-au botezat părinții?
   Pai dacă eu ți-aș educa copii tâmpenii nelegale tu ai fi fericit? Vezi, aici e marea voastră eroare, dacă v-ați ține gura și nu v-ați vaccina lumea v-ar lăsa in pace. Dar voi o țineți una si bună: vaccinul omoară, pamantul e plat…

  • @Tavi: Sunt foarte mulți care își țin gura. Eu cred că dimpotrivă, cei vaccinați nu pot să stea în bancă lor și vor ca toți să se vaccineze. Presiunea este un pic invers și nu pot să mă fac că nu văd, chiar dacă sunt în tabăra adversă, poate tu poți. Că idee, nevaccinați sunt mai mult de două treimi la noi în țară, dacă s-ar ridica toți, cei vaccinați ar fi acoperiți, însă nu este cazul, culmea, o minoritate acoperă majoritatea, așadar consider că nu ai dreptate.

 2. Nu m-ar surprinde daca „genia” asta s-ar baga in PSD si ar fi urmatorul sinistru al Educatiei.

 3. Dumnezeule, ce țață proastă!

  • Oare cum stăteau lucrurile dacă respectiva făcea propagndă pro-vaccin, cum fac și alți profesori în fața elevilor în loc să-și vadă de lecții?? Tot așa trimitea Câmpeanu corpul de control și se antepronunța că le desface contractul de muncă (pe baza cărei prevederi??)?

 4. Tipic bugetărește. Se știe foarte clar că va fi dată afară. Dar, decât o anchetă a școlii, a inspectoratului, mai bine să vină 2 de la centru. Plus șofer. Cazare, drum, diurnă, mese, protocoale etc. Dai 10.000 lei tu ca stat, ca să ce? Să se odihnească 2 pe bancheta din spate. PS. Și… pariu că pe când ajung acolo cei 2 cu haine de pile negre și lungi, pațachina își dă demisia.

  • Glumesti. Corpul de control se duce acolo ca sa dea impresia ca se face ceva, si dupa o luna o vor sanctiona in cel mai bun caz cu 5% din salariu. Ca doar nu se face sa ramana coledzii fara fonctie.

   Campeanu e si el antivaccinist daca citesti printre randuri…

 5. Doamna o fi suplinitoare, dar adevarata ei super-putere e shizofrenia!

 6. S-a mai schimbat putin naratiunea. De la „i se va desface contractul de munca”, deja e „dacă i se desface contractul de muncă”.

  Dupa cum am zis, nu i se va intampla mare lucru, asa cum este de altfel si normal.

 7. Cat de inversunati sunteti, luati-o usurel ca de fapt nu stie nimeni nimic, faptul ca ne-am intepat nu ne face zei.

  • Nu, ma gogule, doar tu nu stii chiar nimic, dar cucoana asta era la scoala ca sa predea muzica si atat

 8. Domnul ministru paraziteaza sistemul! Ar trebui sa nu mai predea niciodata, deoarece e clar ca doamna are probleme serioase la mansarda. Cand aceasta cere vaccin pentru diabet, e clar ca nu locuieste permanent pe pamant.

 9. Ce să le zică și ea, ca să mai treacă timpul, dacă n-au voie să cânte la ora de muzică!

  De ce nu s-au suspendat orele de muzică pe durata Stării de Nicinumaiștiucumîizice? Muzica e muzică, e clar că nu se poate face doar teoretic.

 10. Tocmai de aceea eu NU predau, căci sistemul este handicapat și așa vor fi și copii noștrii peste 20 de ani. Eu nu percep învățământul din ziua de azi că fiind unul de viitor. Căci eu daca predam ,nota 4 ,era 8,nu mai jos de 8. Plus căci ,că profesor nu ai drepturi,decât elevul. Cred că ar fi indicat sa fie implementat regimul de învățământ, din perioada ceaușistă.Era bun,benefic,cu copii silitori,campioni, câștigători in toate domeniile și nimeni nu avea nici o boala. Acum în ziua de azi ,in momentul de fata în care scriu, totul este vaccin. Eu nu aud alte știri decât vaccin.Si eu sunt anti-vaccinist,am luptat și voi lupta până la ultima picătură de sânge,căci eu sunt cu Hristos unde ne ,,vaccinam,, cu Trupul și Sângele Mântuitorului unde avem Spovedanie,unde avem Duhovnici ……Așa că Doamna profesoara ,oricine te da afara ,nu este un capăt de țară, capul sus, căci că dumneata suntem destui.Maica Domnului cu tine

 11. Dar parca eram o țară democratică și fiecare isi poate spune pct-ul de vedere. Se pare ca suntem într-un comunism ascuns cu niste marionete la conducere. Eu consider că fiecare e liber sa aleaga, nu sa ne oblige. Bunul Dumnezeu poate se îndura de noi sa indrepte lucrurile in tara asta.