G4Media.ro

Ministrul agriculturii: Românii încep să consume mai multă carne de vită şi…

Sursa Foto: Facebook/ Adrian Oros

Ministrul agriculturii: Românii încep să consume mai multă carne de vită şi de oaie

Comportamentul de consum al românilor s-a schimbat, în ultima perioadă, şi aceştia încep să consume mai multă carne de vită şi de oaie, a scris joi, pe Facebook, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros.

„Consumul de carne de vită românească este încurajat prin organizarea de evenimente precum Romanian Beef Master, ce s-a desfăşurat în data de 4 august 2021, la Şelimbăr, judeţul Sibiu. Cu această ocazie a fost desemnată cea mai bună echipă de bucătari români specializaţi în prepararea cărnii de vită. Concurenţii au gătit exclusiv cu produse din ţara noastră, folosind condimente, legume şi carne de vită din producţia autohtonă.

Prin acest demers, bucătarii şi-au arătat susţinerea pentru consumul de produse româneşti, folosindu-se de această oportunitate pentru a încuraja cât mai multă lume să vină în sprijinul fermierilor români, prin achiziţia de produse de pe plan local. În cadrul evenimentului, am declarat că în ultima perioadă comportamentul de consum al românilor s-a schimbat şi aceştia încep să consume mai multă carne de vită şi de oaie. Încurajez organizarea unor astfel de manifestări care îmbină educaţia culinară cu promovarea produselor româneşti”, a subliniat oficialul.

Publicitate electorală

Ministrul Agriculturii a participat, miercuri, la invitaţia Asociaţiei Culturale Euro Est Alternativ, la prima ediţie a evenimentului Romanian Beef Master by Radu Zărnescu, competiţie care a stabilit titlul de cea mai bună echipă de bucătari români specializaţi în prepararea cărnii de vită.

Competiţia a fost câştigată de echipa formată din Adrian Şipoteanu, Ioan David şi Gigi Fedeleş, a menţionat Oros. (Sursa: Agerpres)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Romanilor ăștia sa le fie rușine. Ei nu știu ca vacile poluează și UE încurajează consumul de salată?

  Pai suntem tefelisti ori nu suntem?

 2. Asa, si ?
  Romanii trebuie sa consume carne sintetica facuta in laborator, nu ? Spuneti asa, ce mai atata tura-vura ! Va stricam raportarile catre mafia globalista care a preluat controlul planetei si care ne vrea sclavi sau morti !
  Bine ca nu mai putem tine porci, ca nu mai putem produce purcei, ca nu mai mancam carne de porc infecta de spania si germania, ca nu mai mancam nici vita, ca e de talie mare si polueaza!

  NEMERNICILOR ! TRADATORI DE NEAM SI TARA!

  Jeguri de guvernanti, stat mafiot militarizat roman! Bah, infectilor, chestiile astea se vor aplica si pe copiii si nepotii vostri, animalelor!

 3. Și ne trece pe gândaci

 4. Ce carne consumăm ??? De import congelata de 40 de ani ? Noi ce producem exportăm direct în port și pleacă animale vii de calitate foarte buna. Noi consumăm mizeriile la alții.

  • Exact, carnea noastra buna pleaca vie la export!
   Si prostii mananca porc de germania crescut in 1 mp si alimentat cu toate prostiile!

   Scarbe ordinare, care sunteti! Va plangeti ca romanii mananca! Ce vreti sa manance, carne sintetica ?