G4Media.ro

Miniștrii de Interne din Franța și Germania vor vizita Polonia și România,…

Sursa foto: DSU

Miniștrii de Interne din Franța și Germania vor vizita Polonia și România, joi și vineri

Ministrul francez de Interne se va deplasa joi și vineri în Polonia și România, „la cererea președintelui Republicii” Emmanuel Macron, alături de omologul său german, Nancy Faeser, pentru a coordona sosirea refugiaților care fug din calea conflictului și pentru a analiza „chestiuni de securitate”, a anunțat marți Gérald Darmanin, în cadrul unei audieri în Senat, potrivit Le Figaro.

În condițiile în care ONU a anunțat că peste 2 milioane de persoane au fugit din Ucraina de la începutul invaziei, în 24 februarie, ministrul francez a declarat că se va deplasa în aceste două țări „pentru a verifica condițiile de susținere și de primire” pentru aceste persoane și în special pentru a stabili o „mai bună coordonare a sosirii ucrainenilor în Franța”.

Cei doi miniștri se vor deplasa în Polonia și în România și pentru a analiza „chestiuni de securitate, pe care nu trebuie să le uităm”, respectiv posibilitatea ca printre acești refugiați să intre în Europa și persoane potențial periculoase.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. Mihai Viteazul, dupa lupta de la Calugareni le cheama in cort pe cele 3 babe pe care le consultase in ajunul bataliei ca sa-l invete ce sa faca sa castige.
  -Tu, babo, ce rasplata ceri ca m-ai ajutat?
  -Suge-mi tata dreapta!
  Asta respecta dorinta si o cheama pe-a doua:
  -Dar tu, babo, ce doresti?
  -Suge-mi tata stanga!
  Dupa ce-o satisface si pe asta o intreaba pe a treia:
  -Tu pe care tata vrei sa ti-o sug? P-a stanga ori -a dreapta?
  -Ba p-aia de jos, sefu‘ , ca i-o sunt Baba Novac.

 2. Neamțu sa stea acasa, nu vrem sa vina. Franța ne-a ajutat mereu și avem relații istorice speciale. Macron ne iubește!