G4Media.ro

Ministerul Turismului începe o campanie de promovare a României prin colantarea a…

sursa foto: Unsplash/ Lexi Anderson

Ministerul Turismului începe o campanie de promovare a României prin colantarea a sute de taxiuri din Hamburg, Munchen și Frankfurt: ”Germania, lasă-te surprinsă de România”

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) derulează, în perioada 10 iunie – 15 iulie a.c., o campanie de promovare outdoor a României în Hamburg, Berlin, Munchen şi Frankfurt din Germania, prin colantarea a 625 de taxiuri, campanie ce se desfăşoară în contextul Campionatului European de Fotbal, a anunţat, luni, instituţia, transmite Agerpres.

Astfel, România va beneficia de o expunere semnificativă, nu doar în rândul turiştilor din Germania, dar şi în rândul potenţialilor turişti din întreaga Europă care participă la acest campionat, susţin reprezentanţii ministerului.

„Colantarea taxiurilor oferă o expunere extinsă a brandului de ţară către un public larg, iar designul creativ al colantării poate genera un impact vizual puternic şi poate atrage atenţia publicului într-un mod distinctiv. Fiecare imagine are un cod QR unde se regăseşte broşura generală a României în limba germană, cu ajutorul căreia vizitatorii vor obţine informaţii relevante despre diferitele destinaţii din România”, menţionează MEAT într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, prezenţa pe piaţa germană vine totodată şi în sprijinul tur-operatorilor, agenţiilor de turism interesate şi companiilor aeriene ce desfăşoară deja o importantă activitate în această ţară.

Germania este considerată ca fiind o piaţă prioritară, iar conform ultimelor date publicate de Institutul Naţional de Statistică, aceasta ocupă primul loc în clasamentul statelor emiţătoare de turişti în anul 2023, cu un număr de 218.300 sosiri în anul 2023.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Ar trebui completat: „…lasa-te surprins POZITIV de Romania…”
    …caci, altfel, ii surprindem permanent!