G4Media.ro

Ministerul Turismului, eșec la o licitație pentru influenceri: ”Nu s-au prezentat doritori”.…

sursa foto: Ministerul Transportului

Ministerul Turismului, eșec la o licitație pentru influenceri: ”Nu s-au prezentat doritori”. Contractul era pe 200.000 de euro

Ministrul Turismului, Daniel Cadariu, a declarat luni în emisiunea Talk News de la Prima News TV despre promovarea României prin influenceri, că nu s-a putut finaliza o achiziţie publică pentru acest proiect, deși au fost trei încercări în acest sens, transmite News.ro.

”Din păcate nu au avut nicio influenţă pentru că suntem la a treia încercare de achiziţie publică pentru influenceri. Nu s-au prezentat”, a spus ministrul Cadariu.

El a precizat că licitaţia nu îi vizează pe influenceri, ci o agenţie de publicitate specializată care, dacă va câştiga licitaţia, vor face împreună propuneri.

”Nu s-a putut finaliza o achiziţie publică, suntem la a trei încercare din păcate. Erau alocaţi aproximativ 200.000 de euro”, a mai spus ministurl, arătând că este posibil ca oferta să fie prea mică.

”Noi anul acesta am avut pentru marketing şi promovare 15 milioane de lei, ne-am propus pentru anul viitor 30 de milioane de lei, dacă sunt de acord cei de la Finanţe, să putem mări aceste sume”, a mai spus Cadariu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Influenceri la ce?! La jaful ce se face catre turisti, cu preturi uriase la servicii proaste!”E xista si minime exceptii dar nu se vad de masa mare a profitorilor.