G4Media.ro

Ministerul Sănătății a distribuit o nouă tranșă de Remdesivir în spitalele cu…

Ministerul Sănătății a distribuit o nouă tranșă de Remdesivir în spitalele cu pacienți COVID-19

Ministerul Sănătăţii a anunţat, joi, că a distribuit o nouă tranşă de Remdesivir în unităţile sanitare cu paturi care au în tratament pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, medicamentul ajungând în 49 spitale din toată ţara pentru bolnavii cu forme medii de boală, transmite Agerpres.

Potrivit unei informări informări a Ministerului Sănătăţii transmisă AGERPRES, este vorba despre alte 2.240 de flacoane de Remdesivir de 100 mg dintre cele 24.160 achiziţionate printr-un contract subsecvent în urma Acordului-cadru încheiat de Comisia Europeană cu firma producătoare pentru statele membre.

„Criteriile de repartizare a medicamentului au ţinut cont de necesarul minim de flacoane/pacient tratat şi de numărul pacienţilor internaţi, confirmaţi, în secţii şi în ATI care necesită administrare”, a menţionat ministerul.

Ministerul Sănătăţii anunţa în urmă cu o zi că a distribuit o altă tranşă de 5.692 de flacoane de Remdesivir în unităţile sanitare cu paturi care au în tratament pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2.

sursa foto: Gilead

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Otrava pentru cei internati cu covid ,numai asa pot sa ajunga in ati, astia fac exterminare in spitale mai mult pentru cei cu boli cronice care nu primesc tratamentul !!!

    • de ce nu se foloseste ivermectina? vezi decret gouv india 28 aprile 2021 in care zice sa folosrasca ivermectina. rezultatele le vezi pe wordometer

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.