G4Media.ro

Ministerul Sănătății a cerut Unifarm să demareze de urgență achiziția de ser…

Ministerul Sănătății a cerut Unifarm să demareze de urgență achiziția de ser antidifteric, după ce în Ucraina a reapărut difteria / Mihai Craiu: Dacă nu doriți decese în familie, vaccinați-vă!

“Ministerul Sănătăţii a cerut Companiei Unifarm să demareze, de urgenţă, prin procedură de nevoi speciale, o achiziţie de ser antidifteric pentru asigurarea profilaxiei specifice în situaţia apariţiei unor cazuri de îmbolnăvire”, anunță Ministerul. Instituția le-a solicitat direcțiilor de sănătate publică vaccinarea copiilor din zonele cu o slabă acoperire vaccinală pentru difterie.

Și medicul pediatru Mihai Craiu, inițiatorul platformei de educație pentru sănătate „Spitalul Virtual pentru Copii„, a avertizat public că „dacă nu doriți decese în familie (…) vaccinați-vă. Cu vaccinul DTP adecvat vârstei”.

Apelul vine după ce Ministerul de Externe a emis pe 9 noiembrie următoarea atenționare de călătorie: difteria a revenit în regiunile Transcarpatia și Cernăuți din Ucraina, care se învecinează cu județele din nordul României.

“Singura modalitate de prevenire a difteriei, o boală cu transmitere aerogenă și cu potenţial mortal, este vaccinarea specifică”, atrage atenția Ministerul Sănătății.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Omul care ia bani de la bigpharma vine si ne spune sa ne vaccinam. Logic! Apropo, pe cine nu crede ce spun, se poate verifica, informatia este publica. Poti vaccina cat vrei impotriva difteriei, in caz de razboi sau saracie ia reapare. Cazul Ucrainei.

  2. Lasa bre ca nu e pentru tine, tu esti destept. Tu stii ca vaccinurile provoaca autism, americanii n-au ajuns pe luna si piramidele au fost construite de extraterestri. Si ca Putin e baiat bun.

  3. buy prednisone online prednisone withdrawal symptoms