G4Media.ro

Ministerul Justiţiei anunţă lansarea procedurii de selecţie a magistratului de legătură român…

Ministerul Justiţiei anunţă lansarea procedurii de selecţie a magistratului de legătură român în Spania

Ministerul Justiţiei anunţă lansarea procedurii de selecţie a magistratului de legătură român în Spania, care va avea un mandat de trei ani. Dosarele se pot depune, până în 19 noiembrie, de către judecători, procurori sau personal de specialitate juridică asimilat acestora, cu experienţă în domeniul cooperării judiciare internaţionale.

  • „Ministerul Justiţiei lansează astăzi, 25 octombrie, procedura de selecţie a magistratului de legătură român în Regatul Spaniei. Îşi pot depune candidatura judecători, procurori sau personal de specialitate juridică asimilat, potrivit legii, acestora, cu experienţă practică în domeniul cooperării judiciare internaţionale în materie penală şi civilă”, se arată într-un anunţ al MJ.
Magistratul de legătură român în Spania îşi desfăşoară activitatea la Madrid, în cadrul Ministerului spaniol al Justiţiei, şi are rolul de a contribui la facilitarea cooperării judiciare între autorităţile competente ale celor două state.
Mandatul persoanei selectate este de 3 ani. Dosarele pot fi depuse până în 19 noiembrie, detalii fiind disponibile aici.
sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cand a fost sa continue concursul si sa numeasca sefii DIICOT si DNA a preferat sa suspende totul „ca este interimar”, dar acuma cand sunt interese politice la mijloc nu mai este problema.

    • Eu nu stiu de ce mai anunta, oricum parerea noastra nu conteaza, sa-l sune pe Iohannis direct si sa-l intrebe pe cine sa puna!