G4Media.ro

Ministerul Educației vrea să schimbe întreg sistemul de predare a lecțiilor la…

Ministerul Educației vrea să schimbe întreg sistemul de predare a lecțiilor la clasele V-XII. Tabletele ar putea înlocui manualele clasice

Programul prin care statul va cumpăra peste 2 milioane de tablete pentru toți elevii de gimnaziu și de liceu se va numi ”Proiectul Național România digitală” și are alocată o sumă de fix 2 miliarde de lei. Proiectul va fi finanțat din fonduri europene în proporție de 80%. ”Această sumă este destinată schimbării sistemului de predare a lecțiilor prin achiziționarea de table inteligente și de tablete”, potrivit comunicatului trimis Edupedu.ro de Ministerul Educației.

Numele ales al programului, comunicat de ministru și de Minister în anunțul de aprobare a bugetului în comisii, ”România digitală” este același cu al programului derulat de ani buni de către Ministerul Comunicațiilor, același cu al unui proiect privat de aplicații pentru sisteme GPS, proiect care deține chiar site-ul romaniadigitala.ro. În fișa de proiect din Anexa 3/25/23 proiectul apare sub denumirea România modernă, România digitală.

 

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Comsomolsta Androneaskova, groparul invatământului românesc spune NUMAI idiotenii. Jumatate din scoli nu ar WC, lipseste apa curenta etc , iar bătrna bolșevica viseaza la tablete. Propagandista PSD=PCR ar fi bine sa-si vada de batranetele ei si sa nu mai ragă ca turbata la cei din opozitie in comisiile din Parlament.

  2. Pai voi bai gunoaielor n-aveti bani de manuale, pe care oricum le faceti de calitate egal zero, dar dar de tablete? Sau poate vreti ca scola sa se faca doar prin reprezentanti alesi de catre psd dintre copii lor. Asa mai furati cate cateva milioane la licitatii.

  3. dupa licentele microsoft, merg si tabletele. cine primeste deddycatia ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.