G4Media.ro

Ministerul britanic al Apărării: Recunoașterea neobișnuit de rapidă a președintelui Putin a…

Sursa foto: Facebook / Минобороны России (@mod.mil.rus)

Ministerul britanic al Apărării: Recunoașterea neobișnuit de rapidă a președintelui Putin a problemelor legate de mobilizarea parțială evidențiază amploarea disfuncționalității armatei ruse

Recunoașterea neobișnuit de rapidă a președintelui rus Vladimir Putin a problemelor legate de mobilizarea parțială a Rusiei evidențiază amploarea probabilă a disfuncționalității proiectului, afirmă Ministerul britanic al Apărării.

În cea mai recentă informare a serviciilor de informații britanice, Ministerul Apărării de la Londra spune că oficialii au recrutat aproape sigur persoane neeligibile și vor avea dificultăți în instruirea noilor recruți.

„La 29 septembrie 2022, președintele Putin s-a adresat Consiliului său de Securitate Națională cu privire la „mobilizarea parțială” pe care a anunțat-o la 21 septembrie. El a declarat că „în timpul acestei campaniile de mobilizare se ridică o mulțime de întrebări și trebuie să ne corectăm prompt greșelile și să nu le repetăm”.

Recunoașterea neobișnuit de rapidă a problemelor de către Putin evidențiază disfuncționalitatea mobilizării în prima săptămână. Oficialii locali sunt probabil neclari în ceea ce privește scopul exact și rațiunea legală a campaniei. Ei au recrutat aproape sigur o parte din personal care se află în afara definițiilor susținute de Putin și de Ministerul Apărării.

În timp ce rezerviștii recrutați continuă să se adune în taberele de tranzit cu corturi, oficialii ruși se luptă probabil pentru a oferi instruire și pentru a găsi ofițeri care să conducă noile unități”, se arată în actualizarea zilnică a Ministerului britanic al Apărării.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Rusia e pe cale de dispariție, ce să mai corecteze?