G4Media.ro

Minciunile Kremlinului la un nou nivel: Guvernul Sloveniei demonstrează că Ministerul de…

Foto: Wikipedia

Minciunile Kremlinului la un nou nivel: Guvernul Sloveniei demonstrează că Ministerul de Externe al Rusiei a folosit fotografii vechi de zece ani din Slovenia pentru ”a dovedi” intenția Ucrainei de a crea o „bombă murdară”

Guvernul Sloveniei a demonstrat miercuri că Ministerul de Externe al Rusiei a folosit fotografii vechi de zece ani din Slovenia, dintr-o prezentare guvernamentală, pentru ”a demonstra” presupusa intenție a Ucrainei de a crea o „bombă murdară”.

Guvernul Sloveniei a postat pe contul oficial de Twitter fotografiile originale folosite în urmă cu zece ani într-un pliant guvernamental, realizat de agenția slovenă de management al deșeurilor radioactive (ARAO).

Luni, 25 octombrie, guvernul rus a furat respectivele imagini vechi de zece ani și le-a folosit într-o postare pe contul oficial de Twitter al Ministerului de Externe, cu textul ”Potrivit informațiilor de care dispunem, două organizații din Ucraina au primit ordin direct de a crea așa-numita bombă murdară”.

”Ministerul de Externe al Rusiei a folosit fotografii ale unei prezentări guvernamentale din Slovenia de acum 10 ani pentru a „dovedi” intenția Ucrainei de a crea o „bombă murdară”, a scris miercuri guvernul sloven, dovedind minciuna Kremlinului.

Postarea guvernului sloven, mai jos:

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. OMG, propaganda rusă a rămas fără material de propagandă și vinde gunoaie. Să minți la un asemenea nivel e deja caz de Bălăceanca. M0ie ruZzia!

  2. Dupa cum spunea si Cato cel Batran: Cartagena trebuie distrusa!

  3. Stau si ma intreb amice, oare la ce boala faci reclama?