G4Media.ro

Miliardarul Mark Zuckerberg a început să crească vaci cu o dietă unică…

Sursa Foto: Facebook/ Mark Zuckerberg

Miliardarul Mark Zuckerberg a început să crească vaci cu o dietă unică de macadamia şi bere: Scopul meu este să creez unele dintre cele mai bune tipuri de carne de vită de cea mai bună calitate din lume

Magnatul Mark Zuckerberg, care conduce imperiul Meta, a început să crească vite wagyu şi angus cu scopul de a crea cele mai bune tipuri de carne, a anunţat şeful Meta pe Facebook, transmite News.ro

Mark Zuckerberg, cunoscut pentru ambiţioasele sale afaceri şi pentru antrenamentele intense, a dezvăluit incursiunea sa în creşterea vitelor la Ko’olau Ranch din Kauai, cu scopul de a cultiva carne de vită de calitate superioară.

„Am început să cresc vite la ferma Ko’olau Ranch din Kauai, iar scopul meu este să creez unele dintre cele mai bune tipuri de carne de vită de cea mai bună calitate din lume. Bovinele sunt wagyu şi angus şi vor creşte mâncând făină de macadamia şi bând bere pe care o creştem şi o producem aici, la fermă”, a spus el.

Zuckerberg a precizat că vrea ca „întregul proces să fie local şi integrat pe verticală”.

„Fiecare vacă mănâncă între 5.000 şi 10.000 de kilograme de hrană în fiecare an, ceea ce înseamnă o mulţime de hectare de macadamia. Fiicele mele ajută la plantarea macadamiei şi au grijă de diferitele noastre animale. Suntem încă la început de drum şi este distractiv să ne îmbunătăţim în fiecare sezon. Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Parcă era vegan…!?