G4Media.ro

Mike Pompeo, mesaj de Ziua Naţională a României: Aplaudăm eforturile susţinute şi…

Mike Pompeo, mesaj de Ziua Naţională a României: Aplaudăm eforturile susţinute şi sacrificiile făcute de poporul român pentru a construi o Românie liberă, democratică şi mai prosperă

Secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii, Mike Pompeo, a transmis un mesaj de Ziua Naţională a României în care apreciază dezvoltarea parteneriatului strategic şi a relaţiilor dintre cele două țări.  ”Aplaudăm eforturile susţinute şi sacrificiile făcute de poporul român pentru a construi o Românie liberă, democratică şi mai prosperă”, a transmis Pompeo.

Redăm mai jos mesajul integral

„Cu ocazia Zilei Naţionale a României, doresc să îi felicit pe toţi românii în numele Guvernului Statelor Unite.

Naţiunile noastre sunt prietene, Aliate şi partenere şi mă bucur să văd că Parteneriatul nostru Strategic, relaţia noastră economică şi legăturile interpersonale dintre noi devin mai puternice cu fiecare an. Preţuim profund contribuţiile României la misiunile NATO, precum şi spiritul de conducere al ţării dumneavoastră în ce priveşte securitatea regională şi dezvoltare energetică.
În cursul acestei luni vom aniversa 30 de ani de la Revoluţia română din 1989. Aplaudăm eforturile susţinute şi sacrificiile făcute de poporul român pentru a construi o Românie liberă, democratică şi mai prosperă.” – Secretarul de Stat al SUA Michael Pompeo

Ambasada SUA şi-a schimbat fotografia de copertă a paginii de Facebook cu un mesaj care celebrează Ziua Naţională a României: ”La mulţi ani, România! Cu drag de la prietenii americani”. (Sursa: News.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Apreciez mesajul lui Pompeo, spus in timp ce acesta era dus in catuse la tribunal, pentru coruptie.

    • Incepi sa ma plictisesti cu sloganul asta pasiv-agresiv „aveti ce votati”. Toti avem ce votam, inclusiv tu. Daca ai impresia ca doar ceilalti au ce voteaza… esti un deosebit.

    • Ba,tu nu ai inteles inca ca pe aici nu gasesti mutanti ca in Moldova? Nu suportam rusii,ne este ura asta in sange,mostenita,asa ca nu te mai obosi degeaba,cara-te la Moskova ,s-a terminat cu misiunea voastra in Romania,gata!

  2. Fara parteneriatul cu americanii,eram demult ca vechea noastra provincie,Moldova…THANK YOU,AMERICA,GOD BLESS YOU AND YOUR FRIENDLY PEOPLE!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.