G4Media.ro

Mii de litri de apă minerală, opriți de la vânzare în Timiș…

Sursa foto: Pixabay

Mii de litri de apă minerală, opriți de la vânzare în Timiș / Apa era ținută la 36 de grade

Comisarii pentru protecția consumatorilor din Timiș au oprit de la comercializare peste 2.300 de litri de apă minerală plată și carbogazoasă, informează Agenția de presă Rador.

Marfa era păstrată la o temperatură ambientală de 36 de grade, deși producătorul recomanda păstrarea la loc uscat si răcoros. Apa minerală depozitată în condiții necorespunzătoare a fost găsită la centrul comercial Euro, din Timișoara, cu prilejul unui control tematic.

În urma acestuia, au fost aplicate un avertisment și trei amenzi, în valoare de 21.000 de lei.

OPC Timiș avertizează că astfel de verificări vor continua și la alți operatori economici din județ.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Sa vedeti ce fac cu nevasta mea, imi fierbe apa la 100 de grade, mai pune si ceva legume si carne in ea, isi schimba apa si gustul si mirosul si culoarea, si apoi ma obliga sa o consum!

    • E vorba de substantele din peturile de plastic care probabil contamineaza apa, la temperaturile alea. Nu de apa in sine. Na, traim in epoca plasticului, platim si o sa mai platim din greu pentru asta.

  2. Phoaa se strica apa la temperaturi de peste 35 de grade !!! !Bravos garda, bravos natiune. cu pasi repezi spre groapa istoriei cu PZDache in frunte !!!

    • Nu cred că apa se alterează în sine ci mai degrabă, la temperatura aceea, este contaminata cu microplastice din pet.

    • Ți se pare că acolo e marea evaziune sau problema a consumatorului? Starea de bine a balenelor albastre? Microplasticul din pet, deși credibilă afirmația ta nu a fost dovedită științific!!

  3. Daca bei Apa calda la 35 de grade Celsius , te doare Stomacul ! Chiar daca Apa este pusa dupa aceea la Frigider la Racoare , deja Apa este Expirata , face Bacterii in Apa !

  4. Cea mai bună soluție este să se interzică apa in PET uri. Chiar si sub 25 grade se formează bisfenol A cancerigen. In cantitati semnificative! Deci despre ce vorbim! Statul o gașcă de incompetenti ce mimează profesionalismul!