G4Media.ro

Mihnea Năstase, fiul fostului premier PSD, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai…

Sursa Foto: Facebook

Mihnea Năstase, fiul fostului premier PSD, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor. E la al doilea job dat de PSD

Mihnea-Daniel Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, a fost numit în funcţia de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Mihai Fifor, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Potrivit deciziei publicate joi în Monitorul Oficial activitatea lui Mihnea-Daniel Năstase este neremunerată.

Acesta e cel de-al doilea job dat de PSD lui Mihnea Năastase, după ce în ultimii patru ani a fost consilier pentru delegația PSD în Parlamentul European. Inițial, Mihnea Năstase (26 de ani)  a fost consilier al fostului europarlamentar PSD Cătălin Ivan, după care a devenit consilier în delegația socialiștilor români de la Parlamentul European odată cu declanșarea conflictului dintre Ivan și Liviu Dragnea.

A absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Are un master la London School of Economics and Political Sciences.

A urmat, de asemenea, cursurile Universității Americane din Paris. Studiile liceale și le-a făcut în Elveția. El a provocat în 2010 un scandal în liceu, apărând la o petrece cu o zvastică pe umăr. Pentru reeducare, el a fost trimis de tatăl său într-un stagiu la Institutul Elie Wiesel.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. Pentru Andrei muma, pentru Sorina ciuma…

  • Sorina a realizat ( take a picture) in Holul CJ Maramures ?

  • @un domn,
   @Emil e atat de afectat emotional de plecarea Sorinei in U.S.A., ca pare ca doar putin ii mai lipseste pana sa…take a picture de pe holurile Receptiei Eterne…!
   Zic sa ma pregatesc cum se cuvine…

 2. PSD = GIO (Grup Infracțional Organizat)
  Nu ii înțeleg pe românașii care votează pentru așa ceva.

 3. Ce mai face Sorina, nu mai avem vești de la dânsa, o fi bine?
  Când începe școala, Sorina?

 4. Beizadele! Nu sunt in stare de altceva decat sa fie lipitori pe langa parinti care la randul lor sunt lipiti de banii nostri. Generatii si generatii de jigodii. Poate va treziti si veniti la vot sa votati pe cine trebuie!

 5. Ăsta este psd-ul, nu este de mirare și nu ar mai trebui să vă mire toate aceste aspecte. Este cunoscut faptul că, principalul atuu al acestui așa-zis partid, fără îndoială, este -combinagiala-, la asta se pricep, asta fac. Din pricina acestui fapt, v-am spus și vă spun, NICIODATĂ acest partid nu se poate reforma cu adevărat, mă refer, în bine, în rău, o face cu fiecare ocazie ivită. De ce? simplu, încă de la înfințarea sa, la momentul punerii bazelor fsn-ului, transformarea pcr-ului, înghițit de această nouă coțcărie, scopul a fost mârșav, iar oamenii de asemenea. Uitați-vă cine a fost tartorele înfințării fsn-ului, care a fost osatura acestei noi formațiuni, preluarea membrilor pcr, care a fost traiectoria ulterioară a acestei formațiuni și care au fost indivizii promovați și veți înțelege de ce reforma psd-ului este imposibilă, iar singura reformă a sa, am spus-o și o mai repet, îi dispariția. Acest așa-zis partid, s-a dovedit nu o singură dată, este incapabil să răspundă cerințelor reale ale societății și nevoii de modernizare a României. Este principalul promotor al tuturor măgăriilor petrecute în sistemul public administrativ și cel care i-a schimbat în rău pe mulți. Toate cumetriile, nepotismele și rubedeniile demascate de mass-media, regăsite în articolele publicate, sunt atribute principale ale acestui partid, fără ele nu ar mai fi el însuși- nu și-ar mai aparține. Cu asta s-a ocupat încă de la înfințare, să spunem așa, deși este continuatorul pcr-ului, cu asta se ocupă în prezent. Totuși, să nu uităm, tatăl acestui „iluminat” a fost unul dintre imenșii grei ai partidului… Așadar, nu mă miră, m-ar mira să aud că a fost numit într-o funcție-cheie un profesionist desăvârșit, certificat de piață, care nu provine din rândurile acestui monstru.

 6. Și uite așa..moare incet incet speranța ca viitorul suna bine..

 7. Beizadele,beizadele..
  La 22 de ani era consilier in delegația pzd la Parlamentul European.
  La 26 de ani este consilier neremunerat al unui vice prim ministru roman.
  A pătruns in guvern sta pana la prima remaniere si pac un post călduț pe la UE/NATO.
  CIOCOII vechi si noi.

 8. fifor asta e de ala de sub plapuma ?

 9. studentii romani sa se uite cum sunt agnajati in administratie copiii nomenklaturii.
  sa-si plateasca studiile daca pleaca din tara si nu raman sa munceasca pentru bunastarea exceptionala a nomenklaturii.

 10. Are si el fular?! Guvernul are nevoie doar de onorificii matusii tamara. Altfel nu e misiunea indeplinita…

 11. Ne ia naiba pe toți cu ” profesioniștii ” din PSD.
  Au fost educați doar să fure.

 12. Probabil ca nu peste 10 ani si nici peste 15.
  Dar peste vreo 20 ani, parlamentul Romaniei va fi plin de copiii lui Nastase, nepotii lui Basescu si progeniturile lui Tariceanu. (ca sa nu mai spun de urmasii lui Dragnea, Dancila, Hrebenciuc, Oprea si restul haitei)

 13. „Consilier onorific” care desfăsoară „activitate neremunerată”.
  I. Termină copiii rumânilor vreo facultate și își cată de lucru, umblînd pîn zeci de firme cu siviu și cu interviu, ca să-și asigure traiul. Iar odrasla lu’ Năstase, la 26 de anișori, lucrează „neremunerat”! Oare asta îi învață pîn școalele înalte elvețiene și amirecane?! Nu să cîstige bani mulți ci să lucre numa’ mocangeală?!
  II. Întreținut de mamițica si de tătuțu cu ouă nenumărate, acest Mihnea-Daniel preafericitul este demnul urmaș al lu’ domnu’ Goe.
  III. Imediat după 26 mai, tătuțul cel cu ouăle nenumărate s-a angajat, tot „neremunerat”, să conducă un „grup de lucru” pentru reformarea (!) Psd-ului; iată, dragi tovarăși și pretini, cît de repede implementează Năstase reformele!
  IV. Zicea deunazi pretenu’ lu’ tătuțu, Ion Țiriac, preluat fiind aproape de toate mass media, că nu preia Dinamo fiindcă așa l-a învățat pe el un economist faimos, să nu primească nimic gratis. Nu tre’ să fii nici măcar economist ca să realizezi că, într-o economie de piața, dacă dai 100.000 pe un Merțan înseamnă că atîta face iar dacă dai 0,02 pe un pahar de unică folosință înseamnă că atîta face. Ceva ce ți se oferă cu „zero” lei nu înseamnă altceva decît că are valoarea „zero”.
  V. Da’ mai știi, frate, ținînd cont că Fifor ăsta e mare, mare dom’le!, filosof, poate că copilașu’ ăsta nu face decît să se-adape cu învățătură…

 14. Singurul lui merit e ca e baiatul lui tata.