G4Media.ro

Mihai Tudose îl ironizează pe Liviu Dragnea în comentarii pe Facebook

Mihai Tudose îl ironizează pe Liviu Dragnea în comentarii pe Facebook

Fostul premier Mihai Tudose, obligat de către liderul PSD să demisioneze și aflat în conflict cu acesta în interiorul partidului, a ironizat vineri poza postată de Liviu Dragnea, după mini-vacanța de 1 mai, pe Facebook.

Un cititor al paginii lui Tudose de pe rețeaua de socializare l-a întrebat dacă el este cel care postează mesajele sau o face cineva în numele său.

”Și cum ar trebui să dovedesc că sunt eu cel care postează…? Apropo de gluma cu micii, ar trebui să pun tot o poză cu Dragnea în mașină? ??? O zi frumoasă, la mulți ani!”, i-a scris, ironic, fostul premier cititorului său de pe Facebook.

Ironia lui Mihai Tudose vine după ce și Liviu Dragnea a fost întrebat, în mod similar, la începutul lunii trecute, dacă el este cel care își postează mesajele pe Facebook. Liderul PSD a pus pariu atunci, pe o navetă de bere, cu cel care l-a întrebat și i-a dovedit acest lucru postând o fotografie cu el în mașină. Cel care a pierdut pariul era un gălățean care a venit la sediul PSD cu o navetă de bere, iar Liviu Dragnea l-a întâmpinat cu mici din Teleorman.

Relațiile dintre liderul PSD și Mihai Tudose sunt însă din ce în mai reci de când Liviu Dragnea a forțat demisia fostului șef al Guvernului, la începutul acestui an.

În urmă cu câteva zile, Dragnea l-a atacat pe Mihai Tudose, fără a-l numi direct, numindu-l ”șobolan”, cu ocazia unei intervenții telefonice la Antena 3.

”E vorba de o atitudine de șobolan a doi foști premieri ai partidului. Dar, ca orice șobolan, rod puțin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani. Nu vor strânge voturi pentru a trece moțiunea de cenzură”, a spus Liviu Dragnea pe 23 mai.

Șeful PSD s-a referit la faptul că Victor Ponta rupe tot mai mulți parlamentari PSD și îi transferă la nou său partid, iar Mihai Tudose e unul dintre capii revoltei interne din partid.

În ziua declarației liderului PSD, Victor Ponta racolase doi parlamentari PSD – Gabriela Podașcă și Mircea Titus Dobre, după ce cu o zi înainte plecaseră deputații Cătălin Nechifor și Emilia Meiroșu, cea din urmă membru al organizației PSD Brăila, condusă de facto de Mihai Tudose. Tudose îl pusese în dificultate pe Dragnea cu două zile înainte, când s-a împotrivit public unui miting pentru susținerea premierului Viorica Dăncilă.

Atacul furibund al liderului PSD vine pe fondul apropierii moțiunii de cenzură anunțată de PNL. Matematica parlamentară îi este favorabilă coaliției PSD-ALDE, dar o hemoragie susținută de parlamentari PSD spre partidul lui Victor Ponta poate crea probleme la momentul votului.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Mihai unde ești stai bine acolo ai fost un trădător nu o ființă care sati pese si de amarații de noi cei mai saraci .cine știe poate ajungi lângă iohanis si te faci ceasornicar .eu îți zic pt onoarea care ti sa făcut rușine tie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.