G4Media.ro

Metrorex: Intervalele de succedare a trenurilor de pasageri vor creşte, începând de…

Metrorex: Intervalele de succedare a trenurilor de pasageri vor creşte, începând de vineri, în afara orelor de vârf, cu cel mult două minute

Compania Metrorex anunnță că intervalele de succedare a trenurilor de pasageri vor creşte, începând de vineri, în afara orelor de vârf, cu cel mult două minute.

Măsura a fost luată în contextul prelungirii stării de alertă în România.

În orele de vârf, respectiv 7:00-10:00 şi 15:00-20:00, intervalul de succedare rămâne neschimbat pe toate magistralele de metrou, precizează Metrorex.

„Ajustarea intervalului de succedare în afara orelor de vârf nu pune în pericol funcţionarea la parametri optimi ai vreunei magistrale de metrou, acest lucru fiind asigurat şi de un număr corespunzător de personal specializat. În acelaşi timp, măsurile dispuse se înscriu şi în strategia generală de eficientizare a companiei”, se mai menţionează în comunicatul Metrorex, conform Agerpres.

Sursa Foto: Metrou/G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Cu cat mai rare trenurile, cu atata mai extirpat Guvidul.

  2. Asta e la fel cu măsură de reducere a programului magazinelor. Zici că-s loviți cu leuca la cap!

  3. Lumea a ajuns sa fie condusa numai de psihopati. Masura asta e la fel de logica ca si cea cu reducerea programului magazinelor, practic prin aceasta decizie ingustand spatiul de timp in care exista sansa sa nu fie aglomerat (deci inversul ‘placii’ principle cu distantarea). Probabil ca se apropie terminarea sezonului de flu si nu vor mai avea cazuri pentru COVID, asa ca se fac eforturi disperate pentru ai mentine ‘flacara’ aprinsa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.