G4Media.ro

Messi, declarat cetăţean de onoare la Funes, unde se află locuinţa sa…

Sursa foto: JUAN MABROMATA / AFP

Messi, declarat cetăţean de onoare la Funes, unde se află locuinţa sa din Argentina

Lionel Messi, căpitanul selecţionatei Argentinei, noua campioană a lumii, a fost declarat „cetăţean de onoare” al localităţii Funes, situată în centru provinciei Santa Fe, în care se află locuinţa din Argentina a celebrului fotbalist, informează EFE, transmite Agerpres.

Funes, care se află în apropierea oraşului Rosario, în care s-a născut Messi, a dorit să-l omagieze astfel pe starul naţionalei Albiceleste pentru succesul de la turneul final din Qatar.

„Transmit un salut oamenilor din Funes, din Rosario în general, şi vă sunt recunoscător pentru dragostea pe care o aveţi întotdeauna, mai ales în acest moment, de când am sosit de la Cupa Mondială”, a spus Messi într-un videoclip filmat în locuinţa sa aflată într-un cartier privat din Funes.

El şi-a cerut, totodată, scuze pentru faptul că îi este greu să răspundă la toate iniţiativele de a-l onora, din cauza lipsei de timp. „Avem doar puţine zile alături de familie şi prieteni, şi este complicat, dar vă mulţumim pentru dragostea voastră. Să încheiem anul cu bine şi toate cele bune pentru viitor”, le-a transmis Messi fanilor săi.

După triumful din Qatar şi primirea extraordinară a naţionalei Albiceleste la Buenos Aires, Messi se află de o săptămână în locuinţa sa din Kentucky Club de Campo, un cartier privat exclusivist de la periferia oraşului Rosario.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Tot ce sper este ca soluționarea judiciara a acestui caz va pune la reflector consecințele corupției și clientelismului politic din statul roman pentru ca aici vorbim de mai multe instituții cu răspundere.
    Totul este sa nu nimerească la instante judecătorești proaste sau corupte…
    „Noroc” insa ca e vorba de cetățeni străini și e ceva mai greu de mușamalizat. Păstrând proporțiile, e ca atunci, în 10 august 2018, când bieții israelieni au fost bătuți de jandarmii PSD-ului…