G4Media.ro

Messi contra lui Mbappe în finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar,…

sursa foto: Facebook/ Leo Messi

Messi contra lui Mbappe în finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, cel mai bun scenariu, potrivit preşedintelui PSG

O finală cu Lionel Messi contra lui Kylian Mbappe „este cel mai bun scenariu”, a apreciat vineri la postul de radio RMC preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, cu două zile înainte de finala dintre Argentina şi Franţa, care va aduce faţă în faţă cele două staruri de la clubul parizian, realatează Agerpres.

„Sunt mândru să am doi jucători, doi dintre cei mai buni din lume, care joacă finala în ţara mea, este cel mai bun scenariu din lume”, a declarat preşedintele lui PSG, proprietate a Qatarului, gazda turneului.

Întrebat către cine ar inclina balanţa sa înaintea finalei, Nasser Al-Khelaifi nu a dorit să se pronunţe.

„Noi suntem un club francez şi a doua mea ţară este Franţa, dar pentru Messi este probabil ultima sa Cupă Mondială. Pentru Kylian, care va juca o a doua finală consecutivă, este magnific. El dovedeşte că este cel mai bun jucător din lume. Sunt mândru să mă aflu în această finală pentru că este o mare plăcere şi o mare mândrie pentru mine în calitate de preşedinte al clubului Paris Saint-Germain. Dacă ar fi după mine, aş acorda titlul ambilor”, a afirmat el.

Preşedintele lui PSG a profitat de ocazie pentru a-şi exprima ocazia de a-l vedea pe Messi prelungindu-şi contractul la finalul sezonului.

„Avem un acord cu el, să vorbim după Cupa Mondială. El este foarte fericit la echipă, el a făcut un mare sezon alături de noi şi s-a adaptat la fotbalul francez. Eu cred că va rămâne”, a afirmat el.

Franţa va juca duminică împotriva Argentinei pentru titlul mondial (Lusail Stadium – Al Daayen, 17:00), în timp ce Croaţia va înfrunta Marocul sâmbătă în finala mică (Khalifa International Stadium – Ar-Rayyan, 17:00).

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. verificare

  2. Come on mbappe I like you very much I want you to win my footballer