G4Media.ro

Messi a ridicat un trofeu fals al Cupei Mondiale în cea mai…

Sursa Foto: Instagram

Messi a ridicat un trofeu fals al Cupei Mondiale în cea mai apreciată fotografie de pe Instagram. Cum a fost posibil

Un concurs de circumstanţe l-a făcut pe Lionel Messi să ridice un trofeu fals al Cupei Mondiale pe gazonul stadionului Lusail. Această replică a trofeului apare în cea mai apreciată fotografie de pe reţeaua Instagram, relatează News.ro

O mare încurcătură l-a făcut pe Lionel Messi, căpitanul Argentinei, să ridice un trofeu fals la sărbătorirea de pe gazonul stadionului Lusail, după finala Cupei Mondiale.

Epopeea acestei replici este povestită de publicaţia argentiniană Clarin, care dezvăluie cum cea mai apreciată fotografie din istoria Instagramului – cea a lui Messi ţinând cupa în sus, purtat ca un erou – ascunde de fapt un fals trofeu.

Un cuplu de patruzeci de ani se află în spatele farsei. Paula Zuzulich şi Manuel Zaro, suporteri ai Argentinei, au făcut o replică a trofeului Cupei Mondiale, o versiune atât de elaborat încât seamănă ca două picături de apă cu originalul. Aceeaşi greutate, aspect similar (al lor, şase luni de fabricaţie, este din răşină şi cuarţ pe interior şi a fost acoperit cu o vopsea aurie).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

După finală, la finalul decernării oficiale a trofeului (unde Lionel Messi ridică adevăratul trofeu), cuplul, care urmărea meciul, reuşeşte să dea replica unei rude a lui Leandro Paredes, care duce cupa falsă pe gazon. Cele două versiuni se regăsesc aşadar pe gazon în acelaşi timp şi aşa se face că fotografia lui Messi postată pe Instagram, cea mai apreciată de pe reţea cu aproape 75 de milioane de like-uri, este „pătată” de un trofeu Jules Rimet neautentic. .

Abia după manifestările de bucurie ale jucătorilor argentinieni, fotografi au surprins o discuţie între „La Pulga” şi Angel Di Maria, acesta din urmă avertizându-l pe primul că s-a plimbat pe teren cu un trofeu fals. Un incident care l-a iritat pe moment pe căpitanul Albiceleste, dar care l-a făcut rapid să zâmbească.

După câteva zile, cuplul, care uitase de incident, şi-a recunoscut replica în fotografiile lui Messi, văzând un detaliu distinctiv la baza acestuia din urmă. Proprietarii au putut chiar să-şi recupereze obiectul de prestigiu la sfârşitul manifestărilor, cu autografe de la Leandro Paredes, Lautaro Martínez, Guido Rodríguez, Nico González şi Angel Di María.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. cu precizarea ca nu e vorba de trofeul jumes rimet, care nu se mai acorda in prezent. cupa jules rimet a fost data ultima data in 1970. din 1974 se acorda actualul trofeu care nu are nicio legatura cu trofeul jules rimet. mai mult, cupa jules rimet arata diferit de actuala cupa mondiala.

    • Aveti dreptate. Cam complicat cu jurnalismul in Romania pentru ca Google Translate nu verifica si veridicitatea faptelor:)

  2. Un Mondial extraordinare din toate punctele de veder: „cadouri” peste cadouri ca sa putem sa il organizam, un bucatar „celebru” isi cumpara publicitate reusind sa isi faca poze cu cupa mondiala – o fi fost cea adevarata sau nu? – si inca o cupa falsa circuland pe stadion in acelasi timp. Un sef FIFA care vine la premier in costum si adidasi albi, cupa mondiala (reala sau nu) adusa la premiere de doi indivizi ca si cum ar aduce o noptiera la o mutare si o roba transparenta unica care se decerneaza numai pentru persoane deosebite care acum se poate cumpara cu 1000 de euro de la magazinul „original”.
    P.S. Si sa nu uitam si de mana „providentiala” a cocalarului de portar al Argentinei.