G4Media.ro

Messi a oferit 35 de telefoane IPhone 14 placate cu aur coechipierilor…

sursa foto: Twitter

Messi a oferit 35 de telefoane IPhone 14 placate cu aur coechipierilor săi din naţionala Argentinei/ Cadourile au costat 210.000 de dolari

Căpitanul campionilor mondiali Lionel Messi a comandat 35 de aparate IPhone 14 placate cu aur pentru coechipierii săi din naţionala Argentinei şi membrii stafului tehnic, informează tntsports.com, citat de News.ro.

Pentru aceste telefoane, Messi a cheltuit 210.000 de dolari.

Conform anunţului iDesign Gold pe Instagram, fiecare telefon mobil are emblema Asociaţiei Argentiniene de Fotbal cu cele trei stele şi legenda „Campionii Cupei Mondiale 2022”.

În plus, în partea de sus este gravat numele de familie cu numărul de pe tricou al fiecărui coechipier.

CEO-ul companiei, Ben Lyons, a confirmat informaţia şi a explicat că dispozitivele au fost trimise sâmbăta la casa lui Messi din Paris: „Lionel este unul dintre cei mai loiali jucători şi ne-a contactat la câteva luni după finala Cupei Mondiale”, a explicat el. „A spus că vrea un cadou special pentru a sărbători incredibila victorie, dar nu a vrut ceasuri. Aşa că i-am sugerat asta şi i-a plăcut ideea”, a spus el.

În fotografiile pe care le-au distribuit pe reţelele lor de socializare, se pot vedea telefoanele mobile pentru Ángel Di María, Nicolás Otamendi, Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister sau Julián Álvarez.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...