G4Media.ro

Mesaj mobilizator la miting: Vino să spui STOP aparatului represiv care cheltuie…

Mesaj mobilizator la miting: Vino să spui STOP aparatului represiv care cheltuie miliarde de euro din banii noștri/ Cum au crescut PSD și ALDE bugetele serviciilor în fiecare an din 2012 până în 2018

Unul din mesajele mobilizatoare din materialele propagandistice ale PSD cheamă participanții la miting să spună STOP ”aparatului represiv care cheltuie miliarde de euro, din banii noștri”. Ce nu le mai spun pesediștii susținătorilor chemați la mitingul de sâmbătă este că bugetele serviciilor secrete au crescut constant în fiecare an începând cu 2012, anul din care PSD- ALDE se află la putere, după cum rezultă din datele oficiale obținute de G4Media.ro de la Ministerul de Finanțe.

”Vino să spui STOP aparatului represiv care cheltuie miliarde de euro, din banii noștri, pentru a urmări ”Pas cu pas” milioane de români, printre care te poți număra și TU!”, se arată într-un flyer distribuit în căsuțele poștale din București.

Din datele furnizate oficial de Ministerul de Finanțe la începutul lunii mai la cererea unui cititor G4Media.ro, Andreea Drugus, rezultă că bugetele serviciilor speciale au crescut constant în ultimii șase ani, de când PSD și ALDE se află la putere, adică au fost aprobate în Parlamentul de cele două partide.

Bugetul SRI a crescut de la 1.31 miliarde de lei în 2012 la 2.3 miliarde de lei în 2018.
Bugetul SIE a crescut de la 193 milioane de lei în 2012 la 290 milioane de lei în 2018
Bugetul SPP a crescut de la 132 milioane de lei în 2012 la 195 milioane de lei în 2018
Bugetul STS a crescut de la 250 de milioane de lei în 2012 la 332 milioane de lei în 2018

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Cata mizerie si minciuna aruncata in spatiul public cu ajutorul oamenilor adusi cu japca. Doar Ceusescu mai facea asta, dar parca in ’89 au murit oameni ca sa nu se mai intample.

    Despre care stat paralel vorbim? OLAF care a demosntrat fraude ale TelDrum e tot stat paralel? Serviciile Secrete carora ei le-au crescut bugetele? Justitia care te-a judecat si condamnat in baza probelor aduse? Ce minciuni ordinare si cata rusine pe acest popor care sta si inghite enormitatzile unor infractori!!!

    • Statul paralel…
      Aia la care căra Drăgulin (aka Dragnea) porci de Crăciun, cu cei care mozolea în gură șorici, ăia sunt statul paralel – că el le-a cărat de toate și i-a omenit, cu fripturi și grătare iar nerecunoscatorii dreaqului se fac că au uitat cum se umilea ca un șef de sală ce se înclină la un unghi de 90 grade așteptând bacșișul, da, au uitat și acum vor sa-l bage la propeală pentru o bagatelă.
      Păi, bă sărăciilor, Omul ăsta, gospodarul ăsta, care a făcut din Teleorman o perlă a României, el să fie tras la răspundere pentru că a ordonat angajarea a două amețite la stat și folosirea lor la partid, ce bă, a furat din banii voștri de colivă? A furat de la statu’ paralel! În loc să-l hăituiți mai bine i-ați cânta ode pentru că vrednic este! V-a scăpat de homosexuali și vrea să oficializeze familia tradițională formată dintr-o tânără bună de p…și un bărbat în pragul senectuții. Ar trebui să-i pupați mâna pentru toate astea…cădea-iar toți dinții de la tutun!

  2. PSD iar „schingiueste” Imnul National. Vedeti textul strofei a III-a care nu face parte din varianta cantata oficial prescurtata! A mai fost precedentul caz, cand s-a lansat corabia lui W Ponta pt. prezidentiale, pe Arena National, fara strofa cu Traian. Atunci Ponta avea mai multe cu Basescu decat Dragnea are acum cu poporul? De asta s-a renuntat la strofa: „Priviti marete umbre, Mihai Stefan Corvine, Romana natiune, ai vostrii stranepoti” si ni se pune una instigatoare – „sa sarim .. …din munti si din campii „?