G4Media.ro

Mercenarii Wagner Group au primit responsabilitatea pentru sectoare din linia frontului în…

Sursa foto: STRINGER / AFP

Mercenarii Wagner Group au primit responsabilitatea pentru sectoare din linia frontului în estul Ucrainei, susține Ministerul britanic al Apărării

Contractorul militar privat rus Wagner a primit probabil responsabilitatea pentru sectoare specifice ale liniei de front din estul Ucrainei, posibil deoarece Rusia se confruntă cu un deficit major de infanterie de luptă, a declarat Ministerul britanic al Apărării într-o actualizare a informațiilor din această dimineață, potrivit Reuters.

Începând din martie, compania militară privată rusă (PMC) Wagner Group a operat în estul Ucrainei în coordonare cu armata rusă. Wagner a primit probabil responsabilitatea pentru sectoare specifice ale liniei frontului, într-un mod similar cu unitățile normale ale armatei.

Aceasta este o schimbare semnificativă față de angajarea anterioară a grupului începând cu 2015, când, de obicei, acesta a întreprins misiuni distincte de activitatea militară rusă obișnuită evidentă și la scară largă.

Acest nou nivel de integrare subminează și mai mult politica de lungă durată a autorităților ruse de negare a legăturilor dintre PMC și statul rus.”

De asemenea, a afirmat că este foarte puțin probabil ca forțele Wagner să fie suficiente pentru a face o diferență semnificativă în traiectoria invaziei Rusiei în Ucraina.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Wagner o să pupe poala popii.

  2. Ti a spus mă.ta dupa ce i a spalat.Stie sa numere pana 40…De aia ai iesit si tu intelectual.

  3. Buey cetățene, mai și pupă-ne-n cur! :)))))

  4. Buey,tie iti iese figura asta de unul singur…ti o mai si s.gi singur so ai dilema cainelui care se linge in plu.ă…,,oare iau sau dau mu.je?”