G4Media.ro

Meghan Markle vrea să interzică publicarea numelor celor cinci prieteni care au…

Meghan Markle vrea să interzică publicarea numelor celor cinci prieteni care au susţinut-o în lupta cu tabloidele britanice

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a cerut justiţiei britanice să interzică publicarea numelor celor cinci prieteni care i-au luat apărarea în presă în urma atacurilor la care a fost supusă din partea mai multor tabloide din această ţară, a anunţat joi site-ul cotidianului Daily Mail, citat de AFP și Agerpres.

Fosta actriţă americană, în vârstă de 38 de ani, a intentat un proces la Înalta Curte din Londra companiei Associated Newspapers, care editează cotidianul Daily Mail şi suplimentul său duminical Mail on Sunday, precum şi împotriva site-ului Mail Online.

Ea reproşează suplimentului Mail on Sunday că a adus atingere vieţii sale private publicând fragmente dintr-o scrisoare adresată tatălui ei, Thomas Markle, în august 2018.

Conform tabloidului britanic, publicarea acelor fragmente era justificată, deoarece cinci prieteni apropiaţi ai lui Meghan au dezvăluit existenţa acelei scrisori într-un interviu acordat revistei americane People sub protecţia anonimatului, în care denunţau atacurile la care a fost supusă soţia prinţului Harry.

În documentele depuse în instanţă, Meghan a declarat că nu a fost implicată în realizarea acelui articol. Ea a deplâns şi faptul că Associated Newspapers ameninţă cu publicarea numelor celor cinci prieteni ai săi, potrivit Mail Online.

„Cele cinci femei nu sunt judecate, cum nu sunt nici eu”, a spus Meghan în mărturia ei scrisă, citată de site-ul Mail Online. „Editorul site-ului Mail on Sunday este acela care este judecat”, a adăugat ea, solicitând justiţiei britanice să împiedice dezvăluirea identităţilor celor cinci persoane.”

În alte documente, citate la începutul lunii iulie de mass-media britanice, Meghan afirma că a fost lăsată „fără apărare” de familia regală britanică şi „i-a fost interzis să se apere” în faţa tabloidelor, în perioada în care era însărcinată.

Meghan s-a mutat în California alături de prinţul Harry şi de fiul lor, Archie, după ce ducii de Sussex au decis să se retragă din rândul membrilor activi ai familiei regale britanice. Decizia lor, anunţată în ianuarie, a devenit efectivă la începutul lunii aprilie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nu mai bine sa se interzica „Tabloidele” Mondial ? Au cocosii sange sa termine cu spalarea pe creier a mamiferelor subdezvoltate ? Sa-si mai vada fiecare de viata lui, ce minunat ar fi …

    Bine, si curvelor le place …

  2. Nu prea am vazut sa scrie tabloidele ceva despre oamenii seriosi. Ele sapa in lumea celor carora le place sa se expuna.

  3. Obosita asta ar face orice sa apara in presa, sa se scrie despre ea. Ma mir ca nu a inceput sa zbiere ca blec shit metārs si ca regina o discrimina la 5 o clock tea. Asa imi e de greata de infecta asta…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.