G4Media.ro

Medvedev îi răspunde lui Zelenski în subiectul proprietăților rusești confiscate de Ucraina:…

Sursa foto: Kremlin.ru via Wikimedia Commons

Medvedev îi răspunde lui Zelenski în subiectul proprietăților rusești confiscate de Ucraina: „Ne iau pe hârtie, iar noi suntem pe teren” / Zelenski a anunțat că Ucraina a confiscat bunuri în valoare de 28 de miliarde de grivne

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a comentat intenția președintelui Vladimir Zelenski de a sechestra proprietățile rusești în favoarea trezoreriei Kievului, relatează Pravda.

„Ei ne iau pe hârtie, iar noi suntem pe teren. Forțele noastre armate se ocupă cu succes de problemele confiscării bunurilor dobândite penal ale regimului de la Kiev și de conversia acestora în proprietatea Federației Ruse”, a spus fostul președinte al Rusiei.

Anterior, Volodimir Zelenski a calculat câți bani a primit Ucraina din confiscarea proprietății rusești.

„În Ucraina au fost deja confiscate bunuri în valoare de 28 de miliarde de grivne. Această activitate continuă. Se propune confiscarea a încă peste 900 de proprietăți aparţinând în mod special statului rus. Iar dacă estimăm pachetul de bunuri nu doar al statului terorist, ci şi al locuitorilor săi, vorbim de 36.000 de obiecte care trebuie confiscate. Toate acestea vor avea ca scop compensarea pierderilor pe care Rusia le provoacă prin război şi teroare”, a spus Zelenski.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter