G4Media.ro

Medicul orădean Aurel-George Mohan, eliberat din funcția de secretar de stat în…

sursa foto: Facebook / Radu Moldovan, Ioan Mang si Marcel Ciolacu

Medicul orădean Aurel-George Mohan, eliberat din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății/ Fusese propus de fostul șef PSD Bihor, Ioan Mang, înlocuit și el cu Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița Năsăud

Medicul orădean Aurel-George Mohan a făcut parte din echipa fostului lider PSD Bihor, Ioan Mang, având la activ inclusiv un mandat de consilier local al municipiului Oradea. Anul trecut, la finalul lunii aprilie, la solicitarea lui Mang, medicul Mohan prelua funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății. El anunța la momentul respectiv că pornește o nouă etapă în cariera sa: „Îmi doresc să-mi pot folosi cunoştinţele pentru a face mai mult bine în domeniul sănătăţii. Domeniul în care voi activa depinde de discuţia cu domnul ministru. Eu mai am o diplomă în Inginerie economică şi mă adaptez la orice solicitări”.

La mai puțin de un an distanță, Mohan pierde această funcție, înlăturarea lui având directă legătură cu faptul că vechea conducere a PSD Bihor a fost complet dizolvată în urma deciziei lui Marcel Ciolacu.

Concret, la finalul lunii ianuarie, mai mulți lideri PSD în frunte cu Marcel Ciolacu s-au deplasat la Bihor, pentru o întâlnire cu toți primarii. La scurt timp după vizita lui Ciolacu, cel care deținea șefia organizației de mai bine de 10 ani – Ioan Mang – a fost îndepărtat din funcție. În locul său a fost numit, ca președinte interimar, tocmai președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud, Radu Moldovan, care l-a și însoțit pe Ciolacu în scurta sa vizită la Oradea.

Ioan Mang nu mai corespundea intereselor actualilor lideri din PSD, iar potrivit presei locale, lui i se imputa și faptul că n-a avut rezultate satisfăcătoare în cadrul ultimelor alegeri electorale. În consecință, rând pe rând oamenii care erau parte din echipa lui Man încep și ei să-și piardă funcțiile.

Este și cazul medicului Aurel-George Mohan care a fost îndepărtat din Ministerul Sănătății, prin decizia semnată marți de premierul Nicolae Ciucă.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. „Îmi doresc să-mi pot folosi cunoştinţele pentru a face mai mult bine în domeniul sănătăţii. Domeniul în care voi activa depinde de discuţia cu domnul ministru. Eu mai am o diplomă în Inginerie economică şi mă adaptez la orice solicitări”.
    …peste tot unde ingineriile economice sunt solicitate, iara „adaptabilitatea la orice solicitari” e atestata de diplome, ca pe vremuri de „condicuta” (sper ca Dl.Dr. îsi aminteste ce-a fost aia, ca tot s-a reintrodus peste tot).

  2. Penibililor.

  3. Din poza parea ca-i DNA-ul….E doar fratzia pezedeilor…

  4. Numirile se fac după pile și relații, nu după competență. Să ne mai mirăm că ne merge așa de bine?