G4Media.ro

Medic rezident din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru agresiune sexuală asupra unui minor…

Sursa foto: Pexels / Karolina Grabowska

Medic rezident din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru agresiune sexuală asupra unui minor de 12 ani

Un medic rezident din Turda, care profesează în Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală. Victima acestuia este un băiat de 12 ani, informează Turda News.

Medicul a făcut contestație la această decizie, care se judecă la Tribunalul Târgu Mureș, vineri, 17 iunie 2022.

”În baza art. 226 alin. 1 Cod Procedură Penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, şi raportat la art. 223 alin. 2 Cod Procedură Penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PH, cercetat pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 375 alin. 1 C.pen. şi unei infracţiuni de agresiune sexuală”, se arată în sentință.

Medicul rezident a absolvit UMF ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2021 și a fost vicepreședinte pe Relații Interne la Organizația Studenților Mediciniști din Cluj, Project Coordinator CORD și cenzor la aceeași organizație.

sursa foto: Pexels/ Karolina Grabowska

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Viitorul suna la fel. Aceeași oameni de 2 lei ies din sistemul consolidat de 30 de ani. Mooistii de uselisti au reușit.

  2. Având în vedere faptul că orice, absolut orice, poate fi acum reclamat ca agresiune sexuală, nici nu știi ce să mai crezi.
    Dacă e vinovat, trebuie condamnat, clar. Dar în privința agresiunilor sexuale, totul e atât de complicat….

  3. Deci tanar barbat medic rezident agreseaza sexual un baietel de 12 ani…..wow…..tineretul ne modernizeaza parca, nu asa era melodia?