G4Media.ro

Meciul de la Craiova, dintre cele două echipe din Bănie, întrerupt de…

sursa foto: Arhiva/captura video

Meciul de la Craiova, dintre cele două echipe din Bănie, întrerupt de trei ori din cauza materialelor pirotehnice aruncate pe teren / Partida s-a reluat

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948 a fost reluat, sâmbătă seara, în etapa a 19-a a Superligii de fotbal, duse ce fusese întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete în min. 22 din cauza torţelor aruncate pe teren de suporterii celor două echipe, relatează Agerpres.

Jocul fusese întrerupt în alte două rânduri, în min. 2 şi 11, tot pentru aruncare de petarde, fumigene şi torţe.

A treia oară, după ce a aşteptat ca suporterii să nu mai arunce cu materiale pirotehnice pe teren, Chivulete a decis să trimită echipele la vestiare. Echipele au revenit pe gazon după o pauză de aproape zece minute şi jocul a fost reluat.
***ORA 19:31 Fotbal: Meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948, întrerupt din cauza torţelor aruncate de suporteri

 

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948, care are loc sâmbătă seara, în etapa a 19-a a Superligii de fotbal, a fost întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete în min. 22 din cauza torţelor aruncate pe teren de suporterii celor două echipe.

Jocul fusese întrerupt în alte două rânduri, în min. 2 şi 11, tot pentru aruncare de fumigene şi torţe.

A treia oară, după ce a aşteptat ca suporterii să nu mai arunce cu materiale pirotehnice pe teren, Chivulete a decis să trimită echipele la vestiare.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...