G4Media.ro

Marius Voineag, șeful DNA: Suntem conștienți ca tot ce facem în contextul…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor George Călin

Marius Voineag, șeful DNA: Suntem conștienți ca tot ce facem în contextul electoral din acest an poate fi interpretat

Marius Voineag, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), a declarat că angajații instituției sunt conștienți că, în contextul electoral din acest an, tot ceea ce vor face va putea fi interpretat și va genera controverse sau discuții, transmite News.ro.

„În privința activității din acest an, trebuie să precizez că suntem perfect conștienți că avem un context electoral și că există riscul ca orice facem să fie interpretat și să stârnească controverse sau discuții. Dar vă asigur că Direcţia Naţională Anticorupţie va continua să aibă aceeași determinare pentru combaterea fenomenului corupției”, a declarat Marius Voineag, la ședința în care a prezentat bilanțul DNA pe 2023.

El a adăugat că în acest an vor putea fi evaluate rezultatele noilor politici manageriale.

„Vom continua să țintim creșterea capacității instituționale și cu accent pe politicile de resurse umane, în special în ceea ce privește motivarea, eficientizarea, formarea și perfecționarea. În activitatea operativă vom continua să țintim cazurile de mare corupție în domeniile prioritare, cu impact direct asupra vieții cetățenilor”, a adăugat Voineag.

Șeful DNA a mai spus că motivația și curajul ofițerilor de poliție judiciară și procurorilor sunt sporite de cazurile cu impact mare. Mai mult, acestea „consolidează încrederea cetățenilor care vin către noi cu sesizări și sporesc prestigiul instituției”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ei, nu chiar tot, doar ceea ce faceți în interesul cleptocrației.

  2. mai mult: si ce nu faceti / nu ati facut pana acum poate si va fi interpretat in mod justificat si pe drept cuvant drept o mare marsavie

  3. Zero încredere in DNA! Lucrează la comanda politică! Dacă vaccinurile erau prea multe, trebuia in 2021 martie să se prezinte la minister DNA, dar nu, așteaptă să treacă criza și abia apoi gasesc infracțiuni imaginare după cum le ordona sistemul mafiot. Cine știe, dacă face ce trebuie poate și la o aniversare onomastica primeste un 1.000.000 lei cadouri, nu doar la botez! 😏