G4Media.ro

Marius Carașol, fostul director Transelectrica acuzat că și-a falsificat diploma de studii,…

Marius Carașol, fostul director Transelectrica acuzat că și-a falsificat diploma de studii, a fost trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte l-au trimis în judecată pe Marius Carașol, aflat în arest preventiv, acuzat de fals și înșelăciune, potrivit unui comunicat al instituției. O investigație Edupedu.ro a arătat în exclusivitate că Marius Carașol a folosit o diplomă falsă de licență pentru a se putea angaja ca director general al companiei cu capital de stat Transelectrica.

Carașol este acum în arest preventiv. Acesta este cel mai mare scandal al studiilor de pe piața energetică românească, adus la lumină după o investigație Edupedu.ro.

Citește tot articolul pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Snspa , cu escrocul de cumpanasu cum a ramas?? Erati tare in clanta ca il dati in judecata acum va faceti ca ploua…tot bani de la buget a incasat si deraiatul ala.

  2. De ce nu explicati faptul ca trimiterea in judecata a fost posibila doar pentru ca cineva a reclamat un prejudiciu (de imagine, cuantificat in bani) iar acel cineva a avut pile printre procurori ca sa-i motiveze sa finalizeze dosarul.
    In celelalte 99,99% din cazuri lehamitea câstiga: lasa ma ca merge si asa – ne descurcam noi – ce-a facut mă? că decât te-a…

    • Harasol, ăsta, cred ca n-a strâns și n-dat bani pentru partid și de aceea n-a avut noroc ca alții!