G4Media.ro

Marian Oprișan a rămas fără permis / A contestat în instanță decizia…

Marian Oprișan a rămas fără permis / A contestat în instanță decizia polițiștilor care i-au luat carnetul pentru depășirea vitezei regulamentare, dar a pierdut procesul

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a rămas fără permisul de conducere în urma unei hotărâri definitive a magistraţilor de la Tribunalul Buzău. Hotărârea a fost dată la finele săptâmănii trecute în procesul în care Oprişan a făcut apel într-un dosar înregistrat iniţial la Judecătoria Râmnicu Sărat care a avut ca obiect “anulare proces verbal de contravenţie”, în care s-a judecat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, transmite Monitorul de Vrancea.

“Respinge apelul ca fiind nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 28.05.2020”, se arată în hotărârea magistraţilor de la Tribunalul Buzău.

Dosarul iniţial a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Râmnicu Sărat, după ce Marian Oprişan a fost oprit de polițiști și i s-a spus că a depășit viteza regulamentară în apropiere de comuna Oreavu.

La momentul respectiv el a fost sancţionat contravenţional de poliţişti şi i-a fost suspendat permisul de conducere. Astfel, Oprişan a deschis acţiune în instanţă contestând procesul verbal. Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Râmnicu Sărat, prima soluţie fiind dată de instanţa de fond în mai 2019.

Întrucât soluţia nu a fost una favorabilă, în sensul că magistraţii i-au respins plângerea formulată împotriva procesului verbal de contravenţie, Oprişan a făcut contestaţie şi astfel dosarul a ajuns la instanţa superioară, respectiv Tribunalul Buzău care la finele săptămânii trecute a dat soluţia amintită anterior.

„Mă apropiam de localitatea Oreavu, când am fost oprit și mi s-a spus că am depășit viteza regulamentară. Eu nu am văzut niciun radar și nu cred că am avut viteză peste limita legală. De aceea, voi contesta măsura ridicării permisului”, ne-a declarat pe 29 noiembrie 2017, președintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprișan.

Sursa: monitoruldevrancea.ro / Sursa Foto: vrancea24.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Avocatul lui a pierdut procesul.
  Daca se ducea personal in sala de judecata si-și lua fata de baron diliu putea sa o mai lungeasca un timp.
  Nu asa a facut si dragnea? A tras de justitie pana ne-a luat dracu pe toti.

 2. Normal ca la 191km/h vcat avea, cum sa mai vada radarul???? Sipe ce perioada i-au luat permisul? O luna? 2? 3?….. Il luam pe viata ca sa mearga cu masina lu’ mamica numai cu safior!

 3. Sa vezi ce chelfaneala o sa-i traga mamitica, ca nu si-a respectat, manca-l-ar mama, promisiunea facuta cand i-a cumparat masina din pensia de fosta lucratoare la fabrica de confectii…!

 4. Noiembrie 2017. Nici nu le-a luat mult pt un rahat de permis..

  • Mda, cred ca numai dosarul lui l-a judecat instanta aia… Nu mai zic de procedurile special scrise de alesi pentru alesi. Dar e mult mai usor sa tragi in ultima veriga. Cea slabita (nu slaba).

  • Vă rog sa mă scuzați!
   Sunteți Bad@-cel-original? Intreb deoarece il caut de ceva vreme adevăratul Bad@ pentru o partidă de „vânătoare” comună de hoți de identitate…

  • Pe Bad@ il vinez si eu. Nu il prind de fiecare data, dar ma straduiesc…

 5. E clar că dacă el nu a văzut radarul înseamnă că radarul nu exista şi dacă el crede că nu a depăşit viteza legală nici nu a depăşit-o. E foarte logic. Credeți-l pe cuvânt…

  Tupeu la cote maxime!

  Şi o să zic şi felicitări polițistului că şi-a făcut treaba şi nu s-a lăsat intimidat de atitudinea asta de țăran cu valoare mare şi duşmani.

 6. Dar a ramas cu 7 vile pe unul din domenii „mama sunt eu, oprisan”. Sute de hectare. Inonjurat cu ziduri inalte pana la varful coroanei copacilor.

 7. Lasă bre, Mareane poate găsești prin buzunare permisul de conducere al măicuței tale. Și te urci la volan cu el. N’așa?

 8. Normal ca a contestat, ca doar era mămuca la volan, nu el.

 9. Securist terminator de tara! Oamenii sistemului de putregai securistoid! Huooo!

 10. Mie aproape că-mi vine să-l cred pe boul ăsta…dar dacă nu a a jurat pe roșu, ca la grădiniță, asta e!

 11. Hoțomanul asta mai este inca in libertate? Locul șnapanilor astora este la parnaie. Orice minut petrecut in libertate de acesti indivizi este un afront la adresa oamenilor corecti si de bun simt. Asta e o mizerie din cap pana in picioare.

 12. E drept că bufonul ăsta poartă ochelari, DAR 200 DE KM/ORĂ ÎNSEAMNĂ CHIAR ATÂT: 200 DE KM /ORĂ !!!! Că-i în localitate, că-i înfara ei, viteza asta este nelegală chiar și pe autostradă!
  Care parte nu o pricepe fiul portăresei ?
  Aia e problema că nu a văzut radarul ? Sau poate domnul prim-secretar nu cunoaste cifrele , decât pe alea care-i intră în buzunar !
  Țuțerii psd, ați întrebat cât a plătit Orban pentru că a fumat în” buda școlii”
  Acu nu întrebați de ce Marean face contestații aiurea și dacă și-a plătit amenda ?