G4Media.ro

Marian Fișcuci, prietenul din copilărie al lui Liviu Dragnea, achitat pentru evaziune…

Marian Fișcuci, prietenul din copilărie al lui Liviu Dragnea, achitat pentru evaziune fiscală de 1,2 milioane de euro în dosarul Proinvest, după ce instanța a anulat interceptările făcute de DNA cu SRI

Marian Fișcuci, prietenul din copilărie al lui Liviu Dragnea, a fost achitat pentru acuzația de evaziune fiscală de 1,2 milioane de euro din dosarul Proinvest, potrivit portalului Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Decizia a fost luată în unanimitate de magistrați, însă nu este definitivă. Instanța a motivat că ”fapta nu este prevăzută de legea penală” după ce judecătoarele de cameră preliminară, Lucia Tatiana Rog și Luciana Mera, au anulat cele 535 de convorbiri telefonice interceptate în perioada iunie – noiembrie 2014, ca urmare a deciziilor CCR privind binomul SRI-DNA.

Cele două judecătoare au făcut parte și din completul care l-a condamnat definitiv pe Liviu Dragnea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive.

În schimb, cu majoritate, instanța l-a condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare pe Adrian Simionescu, fost prefect şi deputat PSD de Teleorman, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de acte de comerţ incompatibile cu funcţia.

Instanța a dispus și confiscarea de la inculpatul Adrian Simionescu a sumei de 638.085 lei considerată folos necuvenit rezultat în urma săvârşirii infracţiunii de efectuare de acte de comerţ incompatibile cu funcţia. Banii se află sub sechestru într-un cont de la BCR – Agenţia Turnu Măgurele.

Judecătorul Andrei Claudiu Rus a vrut să îl achite și pe Adrian Simionescu, însă a fost în minoritate.

Despre ce este vorba în dosarul Proinvest. Firma Proinvest este administrată şi deţinută de Marian Fişcuci, prieten din copilărie cu fostul lider PSD Liviu Dragnea şi primul patron Tel Drum. Fişcuci este cel căruia, în 2000, preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, i-a privatizat compania de construcţii drumuri Tel Drum. Treptat, Fişcuci s-a retras din companie şi s-a implicat în Proinvest, înfiinţată în 2001. Proinvest are afaceri în agricultură şi intermediază vânzarea de utilaje agricole.

Potrivit rechizitoriului DNA, există mai multe elemente care îl leagă pe Liviu Dragnea de firma Proinvest. În afara faptului că Proinvest este deţinută de prietenul lui Dragnea, Marian Fişcuci este reprezentat în procesul din instanţă de avocatul Marian Nazat, apărătorul fostului lider PSD din procesul angajărilor fictive.

De asemenea, Fişcuci a fost asociat cu fosta soţie a lui Liviu Dragnea, Bombonica, în firma care administra hotelul Turris din Turnu Măgurele.

În plus, Proinvest a făcut afaceri cu firma bulgărească din Nikopol, Fun Speed, deţinută de fostul prefect şi deputat de Teleorman, Adrian Simionescu. Potrivit DNA, între 21 martie 2013 şi 8 aprilie 2014, Florinel Marinaş, la acea vreme cumnatul lui Liviu Dragnea, adică fratele Bombonicăi, a deţinut 25 la sută din acţiunile firmei bulgăreşti Fun Speed. Marinaş a fost şi administratorul firmei din Bulgaria între noiembrie 2012 şi aprilie 2014.

Şi nu în ultimul rând, Proinvest importa utilaje agricole din Bulgaria de la firma Fun Speed şi le transporta cu ajutorul companiei Tel Drum, despre care procurori DNA susţin că era controlată de Liviu Dragnea.

Care sunt acuzaţiile din dosarul Proinvest. Potrivit DNA, Marian Fişcuci importa utilaje agricole prin firma Proinvest de la producători din Franţa, Germania, Polonia sau Olanda cum ar fi Claas, Maschio Gaspardo, Lemken şi alţii. Le vindea mai departe.

Însă, dacă ar fi făcut-o pur şi simplu către cumpărători din România ar fi trebuit să platească TVA statului român. Aşa că, au explicat procurorii DNA, Fişcuci ar fi interpus formal, între Proinvest şi beneficiarii finali din România, o firma fantomă din Bulgaria. E vorba de Fun Speed din Nikopol, deţinută de fostul prefect şi deputat de Teleorman, Adrian Simionescu. Prin această mutare, Fişcuci şi cu Simionescu ar fi simulat tranzacţii intracomunitare şi nu au fost nevoiţi să plătească TVA. Astfel, au reuşit să aibă un preţ competitiv, mai mic decât al concurenţei, pe piaţa dealerilor de utilaje agricole.

„În cadrul acestei operaţiuni comerciale fictive utilajele erau transportate de la sediul SC PROINVEST SRL Alexandria pe teritoriul Bulgariei şi reintroduse la scurt timp în România (în cursul aceleaişi zile – stăteau în Bulgaria câteva zeci de minute în aşteptarea următorului bac, sau cel mult o zi ) şi livrate beneficiarului final”, arată procurorul DNA Paul Dumitriu în rechizitoriu.

Prin această schemă simplă, dar eficientă, numai între 2012 şi 2014, Fişcuci şi Simionescu ar fi reuşit să nu plătească TVA statului român de peste 1,2 milioane de euro. Ei sunt judecați acum pentru evaziune fiscală, iar fostul deputat şi pentru acte de comerţ incompatibile cu demnitatea avută. Fiind vorba de evaziune fiscală de peste jumătate de milion de euro, acuzaţiile sunt extrem de grave, cei doi riscând teoretic între 5 şi 11 ani de închisoare. Fostul cumnat al lui Liviu Dragnea, Florinel Marinaș, a fost scos până la urmă de sub urmărire penală.

Exemplu de interceptare anulată de instanță:

Simionescu: În Bulgaria, se face declaraţia pe baza facturii până pă 15, la facturile care au venit până-n 15 şi până pă 15, luna viitoare, la facturile care au venit după 16…. data. Aia demonstrează că ai TVA, că d-aia o faci p-aia, ca să nu plăteşti TVA, să te-nscrii acolo că n-ai plătitor de TVA la facturile cu pricina.

Fişcuci: Da…

Simionescu: După care, intracomunitar, bulgaru’ socoteşte când utilaju’ a apărut. E… (n.l. neinteligibil) la modu’: bă, ţi-a facturat Fişcuci! Da’ utilaju’ a venit în Bulgaria?”, este una dintre interceptările relevante din dosar realizate în data de 14 iunie 2014, orele 11:00:31 și anulate de judecătoarele Mera și Rog.

Procurorii nu au la dosar însă numai interceptări realizate cu SRI, ci şi alte probe cum ar fi documente, calculatoare, ştampile, fotografii şi filmări ale transporturilor de utilaje pe ruta România – Bulgaria – România, mărturii, constatări tehnico-ştiinţifice, procese-verbale, evaluări, rezultate inclusiv din percheziţii, percheziţii informatice şi o comisie rogatorie cu Bulgaria, se arată în rechizitoriu.

Alex Costache este jurnalist și la Știrile TVR. 

Foto: Marian Fișcuci și Liviu Dragnea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

61 comentarii

 1. Ce fețe de flaușați au….
  Dar din păcate banii au rămas la ei.. 🙁
  Legi de tot rahatul. Oare o sa-i dea seama magistrații lui pește prăjit de penibilul situației in care sunt favoriți toți infractorii 🙁

  • ii doare in cur si pe magistrati. leafa merge, pensia speciala tot asa, trai pe vatrai.

  • Nu e vorba de legi, decizia CCR a PSD a facut legea aici, cica SRI ar fi o organizatie suspecta.

  • Nu, nu isi vor da seama intrucat sunt la fel de corupti. Legi strambe la justitiari si mai strambi.

  • mancam ce votam, shit

  • Judecătorii magistrați din instanțe, adică adevărații magistrați (după modul de intrare în sistemul judiciar, care implică o pregătire foarte bună și un concurs foarte greu), sunt obligați să aplice deciziile date de judecătorii nemagistrați, adică politrucii din CCR.
   Dacă nu aplică decizia CCR care spune să fie excluse din probatoriu înregistrările făcute de SRI, judecătorii magistrați pot fi sancționați.
   Prin urmare, dacă e cineva de blamat pentru asemenea situații, sunt cei din CCR, care au hotărât asta, dar și politicienii sufletului, care nu au dat legi suficient de bune anterior anului 2016, pentru ca înregistrările să poată fi făcute și de alte organe decât SRI.

 2. Cum sa anulezi interceptarile realizate de Serviciile Secrete ale tarii ?
  De ce mai avem Servicii Secrete ?
  Se pare ca inregistrarile facute de infractorii Vlad Cosma si Sebastian Ghita sunt folosite impotriva procurorilor. De ce acele inregistrari nu sunt anulate de judecatori ?
  Judecatorii corupti, care anuleaza probele si judecatorii corupti de la CCR, care au dat decizii aberante, nelegale, netemeinice si neconstitutionale, trebuie sa fie revocati si arestati pentru depasirea atributiunilor, pentru abuz in serviciu, pentru obstructionarea justitiei si pentru favorizarea infractorilor.

  • În orice țară civilizată, interceptările făcute de serviciul secret al statului respectiv se fac doar în baza unei hotărâri judecătorești dată doar dacă judecătorul decide că e vorba de siguranța națională.
   Ia să vedem, acele interceptări au fost aprobate prin hotărâre judecătorească de către un judecător? NU! S-au făcut în baza unei cooperări ILEGALE între SRI și DNA.
   Proasto!

  • Ati vazut palatele lui Cosma ? Pe cat de mari sunt, pe atat e prostia jefuitilor. Pe cat de mari sunt pe atat e nemernicia celor care fac legile. Pe atat de mare e nemernicia celor care au gandit legile.
   Sa fie toti blestemati!

  • Buscule, nu te mai saturi ba ? Tot din banii celor care mor in spitale iti umpli conturile ?

  • Sau te pomeni ca e infractorul Mitrea, fost puscarias, care si el a trecut pe consultanta politica. A simtit mirosul banilor.

  • Toate interceptările DNA aveau mandat judecatoresc. Nu ne putem păcăli aici. Iar DNA a utilizat infrastructura SRI, rațional de altfel. Toate structurile statului au fost de acord cu asta, până când delapidatorii mafioți au fost încolțiți de DNA. Și au folosit schema din 2017 cu ccr.
   Inca nu avem niciun punct de vedere al președintelui prind demiterea marsava a Dnei Kovesi. Un punct care trebuie reglat, ca și 10 august.

  • Mai trepanatule care-ti dai aere cu numele emperor , ia sa vezi ce usor obtii hotarare judecatoreasca pentru asa ceva . Legile sant facute de parlament , parlamentul este plin de borfasi . Cretinule !

  • @emperor :
   CSAT a decretat coruptia o problema de siguranta nationala.
   Daca Serviciile Secrete ale tarii descopera, fara aprobare de la judecator, ca cineva a comis o crima, o talharie, un viol, problele sunt anulate, doar intr-un stat in care mafia este la putere.

  • @emperor
   Prost ești tu bă, mâncător de firmituri de la masa cocalarilor alora doi din poza!
   Ești un prost ticălos. 🤢

  • @Impărate,
   In tarile civilizate, coruptia e tinut-n frau, frate, si nu infecteaza la intamplare, asa cum o face Coviduț-19, insa in Romanica, unde se pare ca virusache nu e la fel de interesat in a infecta fara discernamant, deci: in Romanica, coruptia e o boala mult mai periculoasa si de aceea tratamentul trebuie sa fie unul dedicat…
   Cu ce tratezi infectia generalizata, ca doar nu cu descantece si cu aghiasma? Raspuns corect: cu antibiotic, iar SRI-ul tocmai acest rol joaca in cazul infectiei numita CORUPTIE…

  • @emperor: ba împărate, cum a fost echipa de bukkake, te-au servit bine? Profesioniști băieții, au presiune, au debit… Scrie și tu un review, nu fii țăran, uite, „cinci secunde” ăla a scris, a zis că i-a catifelat tenul, nici nu mai simte genunchiul lui Tedy…
   Ce-ai ales, clasic, cu golden showers sau cu de toate?
   Fmm psd, fmm voiculescu!

  • @Emperor
   In orice tara civilizata mizeriile bolsevice de la Curtea de Cacat a Romaniei aveau un glont in cap.
   O societate democratica nu poate fi condusa dupa reguli mafio-bolsevice.
   Oare CIA are mandate de ascultare de la judecator?
   CCR este cel mai mare pericol la adresa democratiei in Romania.

  • Bai Emperor, de ce faci omul prost cind tu esti un bou, vrei sa zici ca interceptarile au fost facute ilegal? Bineinteles ca DNA a avut mandat de la judecator pentru ele si a apelat la SRI (ca d-aia-i SRI) pentru executie. Ce era ilegal aici? Nimic, doar ca sucursala CCR a psd a zis ca nu, hotii psd nu pot fi ascultati de SRI, asa ca acum e ilegal.

  • @emperor :
   CSAT a decretat coruptia ca o problema de Securitate nationala.
   Doar intr-o tara in care mafia este la putere, daca Seviciile Secrete ale tarii descopera, fara aprobare de la judecator, ca cineva a comis o crima, a talharit, a violat, probele pot fi anulate.

  • ca sa explicam si pentru astia de la gradinita, ca emperor – boboror. Orice inregistrare de genul se face cu mandat de la judecator. evident ca nu se face public la momentul la care se acorda. e de la sine inteles de ce (daca nu pricepi, iti dau meditatii 100euro minutul, ii iei inapoi de la alde dragnea, nu e bai). dupa ani de zile a venit psd la ccr si ccr a zis asa: ca daca interceptarea nu a fost DOAR de siguranta nationala nu e valida. adica daca eu sunt hotul cel mai tare, in aceeasi fraza pot vorbi ceva si de coruptie si de siguranta nationala. se mai accepta in tribunal? nu, ca vezi doamne ,nu e DOAR de siguranta nationala. o aberatie cat casa si care a facut inutila orice interceptare.

   dar cand esti prieten cu hotii normal ca trebuie sa mananci cu polonicul.

  • @Emperor, protocoalele de colaborare SRI-DNA au fost instituite prin adoptarea Strategiei Nationale Anticoruptie printr-o serie de hotarari de guvern.
   Aceasta SNA a fost conditie obligatorie impusa de UE incepand cu 2007, continuata in 2009 si asumata de Parlamentul Romaniei prin articolul 148 alin 2 din Constitutie.
   Practic decizia CCR de a desfiinta protocoalele este pur neconstitutionala, toti judecatorii CCR care au sustinut decizia 26/2019 ( si altele) sunt pasibili de puscarie.

  • In tarile vestice serviciile secrete nu se amesteca in justitie , duduie.Si nici justitia nu e un camp tactic..In tarile vestice servicile secrete colaboreaza cu justitia doar in cazul infractiunilor de terorism..

  • Judecătorii magistrați din instanțe, adică adevărații magistrați (după modul de intrare în sistemul judiciar, care implică o pregătire foarte bună și un concurs foarte greu), sunt obligați să aplice deciziile date de judecătorii nemagistrați, adică politrucii din CCR.
   Dacă nu aplică decizia CCR care spune să fie excluse din probatoriu înregistrările făcute de SRI, judecătorii magistrați pot fi sancționați.
   Prin urmare, dacă e cineva de blamat pentru asemenea situații, sunt cei din CCR, care au hotărât asta, dar și politicienii sufletului, care nu au dat legi suficient de bune anterior anului 2016, pentru ca înregistrările să poată fi făcute și de alte organe decât SRI.
   Frumoasa și fascinanta Românie, plină de jeguri umane…

  • @George, amesteci merele cu perele. Era cumva o obligație de la UE încheierea unor protocoale secrete între un Parchet și un servicu secret? Erau cumva aceste protocoale secrete asumate de Parlament? Nu și nu. Deci astea cu CCR-ul care a încălcat Constituția este o aberație pe care numai tu știi de unde ai scos-o.

   @prostimea care a comentat mai sus, cum că protocoalele erau legale: erau legale pe dracu.
   Au fost încheiate în secret, în niciun stat civilizat nu există protocol între un Parchet și serviciul secret al statului. Asta putea exista doar în totalitarism.
   Nu contează că DNA a avut mandat judecătoresc pentru interceptări. A avut SRI-ul mandat? NU. NU. NU. DIn acest motiv interceptările au și fost respinse ca fiind ilegale. De fapt, într-un stat civilizat un procuror curajos s-ar fi autosesizat și i-ar fi luat la întrebări și eventual chiar pus sub acuzare pe cei care au încheiat un astfel de protocol.
   Băi, protovanilor, voi credeți că în SUA, FBI-ul ia mandat judecătoresc și apoi merge la CIA și îi pune pe ăia să intercepteze??? Gândiți, bă!

  • @emperor :
   Protocoalele sunt documente tehnice de colaborare intre institutiile statului.
   Nu contin absolut nimic ilegal, absolut nimic neconstitutional, absolut nimic anormal.
   In toate tarile exista asemenea protocoale.
   Bica si Udrea au putut fi arestate in Costa Rica, doar pentru ca intre Politia Romana si Interpol exista asemenea protocoale.
   Este normal ca documentele legate de Serviciile Secrete sa aiba caracterul secret.
   Nu scrie nicaieri in protocoale sa se comita fapte ilegale, nu scrie nicaieri in protocoale sa se faca dosare unor nevinovati, sa fie fabricate probe, sa fie falsificate probe, sa fie arestati oameni nevinovati.

  • Evreii au spus ca Isus, conform legii lor, trebuia sa moara.
   Tu, ‘Emperor’ vei fi intr-o binecuvantata zi calcat in picioare cu respectarea legilor.

 3. Daca tot a ramas cu banii, si-o fi cumparat si Fiscuci asta o camasa mai acatarii sau se imbraca tot cu camasi in genul celei din poza? Hamsterul si l-o fi ras, ca doar stie de la Daddy ca nea Alifie prefera buzele neumbrite de podoabe intepatoare?

 4. România se năruie. Dragnea, din 2016, a rostogolit totul. Suntem terminaţi. Poate vom avea o zvâgnire. Dacă nu, luaţi-vă adio de la tot.
  Bandiţii, că mafioţi nu pot să le spun, au învins.
  Atât.

 5. Și-au luat țara înapoi.
  Fmm psd, fmm voiculescu!

 6. Hotul prins, negustor cinstit!

 7. Voiculescu & Co, Tariceanu, Dragnea, Todorel, grupurile de reflectie.
  Totul pentru infractori! Totul pentru infractori! Totul pentru infractori!
  Aceasta este politica Partidului!

 8. Si uitea asa, cei mai privilegiati cetateni ai romaniei, stau stramb si judeca drept, dupa „lege”.
  Dorneanu, Tudorel si colegii.
  Sa fie blestemati.

 9. Important este să plătim salariile dolofane și pensiile speciale pentru doamnele judecătoare, că doar n-om judeca după rezultatele „muncii” lor!

  • Intreb si eu maica, ca proasta, distinsa doamna Savonea, sotie de afacerist milionar, primeste si acum diurna ?

 10. Nu înseamnă că e nevinovat, ci că CCR e de partea infractorilor.

 11. Chestia cu protocoalele a fost doar pretextul, gaselnita.
  Trebuiau salvati infractorii. Motivele ? Suntem pre prosti ca sa le intelegem, nu ?

 12. Si ca un facut, justitia, statul care inghite zeci de miliarde anual, nu a recuperat aproape nimic din prejudiciile stabilite de instanta. De marile jafuri ce sa mai vorbim ? De cele nepedepsite…

 13. MUE JUSTITIA ROMANA!!

 14. Stie careva: admiratorii lui Daddy sunt ……. cu Covid19, de doar unul singur si-a facut simtita prezenta pana-n acest moment? Intreb intrucat sunt ingrijorat de perspectiva de a ramane fara opozanti, ceea ce ar fi dezolant, in special in aceasta perioada de plictiseala extrema…
  PS. Au trecut altii prin razboaie si prin molimi ingrozitoare si tot nu s-au dat batuti…Luptati…!

  • @Scara:
   Alifie, Vaselina si cu nea Unguent au promis ca-l „imunizeaza” ei pe Dinti de Grebla , sau Daddy cum i se mai spune dar inca nu au primit materiale de protectie de la ONG-ul ala abonat la banii PSD.
   Daca lucrul acesta nu se va intampla cat de curand, nu vor mai tine cont si vor trece la actiuni neprotejate ! :)))

 15. Muie justitiei psd!!!

 16. Justitia-si bate joc de romani . Vor salarii si pensii de servciu si dau drumul hotiilor si nu le ia nici banii fuati. . Ne miram ca nu mai avem nimic in Romania , nici spitale , nici autostrazi , nici sisteme de irigatii , nici … nimic in schimb avem palate , bani in paradisuri fiscale , proprietati in Brazilia , Monaco si pe unde nici nu gandim siaveri pentru cateva generatii, iar bietii romani care n-au bagat mana adanc in buzunarul public , isi risca viata , plecand sa munceasca in agricultura altora. „Romanaia Te iubesc” este mai reala ca oricand.

  • Judecătorii magistrați din instanțe, adică adevărații magistrați (după modul de intrare în sistemul judiciar, care implică o pregătire foarte bună și un concurs foarte greu), sunt obligați să aplice deciziile date de judecătorii nemagistrați, adică politrucii din CCR.
   Dacă nu aplică decizia CCR care spune să fie excluse din probatoriu înregistrările făcute de SRI, judecătorii magistrați pot fi sancționați.
   Prin urmare, dacă e cineva de blamat pentru asemenea situații, sunt cei din CCR, care au hotărât asta, dar și politicienii sufletului, care nu au dat legi suficient de bune anterior anului 2016, pentru ca înregistrările să poată fi făcute și de alte organe decât SRI.

  • @ Relu: Ba avem. Avem NIMICURI gen Dragnea & Co.

 17. Este stare de urgenta , bagati ordonananta de urgenta sa le ia banii hotilor dovediti, prin orice mijloace , justitia sa-si faca treaba corect , nu dupa mofturile puscaruiasului sef.Oamenii mor , nu avem bani ptr. matereriale sanitare si judecatorii-s fac de cap.

  • Daca va uitati ce castele au Cosma, Oprisan si asta e doar varful icebergului, credeti ca se va schimba ceva ?
   Numai ca sa intretina ce au trebuie sa faca rost anual de cateva milioane de euro…

 18. RUȘINE!!! RUȘINE!!! RUȘINE!!!

 19. CCR a ingropat Romania.
  Inca vi se pare intamplatoare vizita lui Dorneanu in Rusia, in mai 2018, inainte de a incepe asaltul asupra principalelor structuri anticoruptie din Ro?( Kovesi demisa 2 luni mai tarziu, protocoale desfiintate in 2019) Eu zic ca nu este, eu as zice ca a primit acordul si suportul puterii de la Moscova pentru aceste demersuri.
  Sunt foarte mici sansele de redresare. Dintre partidele noi care candideaza pentru legislatura 2020-2024, ar face bine sa-si asume o reforma a institutiei CCR, pentru a elimina numirile facute de Senat/CD dar si o modificare a Constitutiei care sa prioritizeze lupta anticoruptie si sa legalizeze din nou colaborarea SRI cu parchetele in sensul ca SRI sa poata sesiza parchetele cu privire la potentiale fapte de coruptie si nu exclusiv in ordine inversa cu notificare prealabila a suspectului.

 20. Cand trebuia sa iesiti in strada ati stat acasa…iar acum invers…prostia se plateste hotilor..oricum vor veni iar la putere psd asa ca ar trebui sa ne canalizam energia altfel…din pacate razboiul e pierdut

 21. Strigator la cer ce se intampla chiar sub ochii nostri !

  FFM ccr !!

  FMM justitie de 2 bani !!

 22. Nu conteaza adevarul si justitia, dcaa ale a vinovat au conteaza. Tot ce cnteaa in Ro e sa fii unul e-al lorpesedeul si cecereu’ si ciuma pulii ca mi s-a luat, ar trebui spanzurati in piata mare cacatii, a spart si el un milion – pai uite , cu fiecare milion in minus, atatea masti de pritectie pt personalul sanitar in minus si tot asa

 23. CCR un conclav in slujba mafiei psd.alde.udmr..protocoalele Sri/Dna au fost valabilie ca parte a unei strategii nationale anticoruptie .. impusa de UE si aprobata de Parlamentul Romaniei.. decizia aberanta a Ccr de a desfiinta protocoalele la ordinul puscariasului dragnea nicolae..sper sa ii aduca in curand pe toti la rahova langa boss..ati distrus țara asta.. tu va rasa mamii voastre de speciali..

 24. Dragi slugi ale ciumei rosii, care lasati liberi si nepedepsiti canibalii ce se infrupta din Romania.

  Noi, cei stabiliti in prea blestemata diaspora, cu familii cu tot, o sa ii ajutam acum in lovitura de gratie data de virus, si pe toti ceilalti ce se vor trezi ca aveti nevoie de o lovitura totala. Ii vom ajuta pe toti sa plece, sa ramaneti fara sclavi ce platesc contributii din care voi sunteti platiti.

  Dupa ce o sa muriti voi de foame, ne vom gandi in a ne intoarce, moment cand va vom gasi toate pacatele, si vom infunda puscariile cu toti care nu ia-ti judecat corect si cu voi la un loc.

 25. instantele din romania sint mafia. mai primesc si salarii de la stat, iar cum statul e mafiot. dati arme romanilor.

 26. Justiția nu-i doar oarbă, e și schiloadă.

 27. Cum am putea, daca stie cineva, sa-i gasim pe judecatorii care l-au achitat pe jigodia asta? Poate le vom face niste bucurii in viitor. O merita din plin!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.