G4Media.ro

Marea Britanie: Tinerilor li se oferă mâncare la preț redus și călătorii…

Marea Britanie: Tinerilor li se oferă mâncare la preț redus și călătorii la preț redus cu taxi-ul dacă se vaccinează anti-Covid. Uber și Deliveroo se numără printre firmele implicate

Firmele de livrare de mâncare și taxiuri, inclusiv Uber, Bolt, Deliveroo și Pizza Pilgrims, vor oferi stimulente tinerilor pentru a se vaccina. Ministerul Sănătății a declarat că detaliile privind mai multe parteneriate cu aceste firme vor fi anunțate “în timp util”.

Peste de 68% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani din Anglia au avut o primă doză de vaccin anti-Covid, în timp ce peste 72% dintre adulții din Marea Britanie au avut până acum două doze, iar 88,5% au avut una.

Firma Uber va trimite mesaje tuturor utilizatorilor săi în luna august, îndemnându-i să se vaccineze – și va oferi călătorii și mâncare la preț redus reduse pe platforma sa Uber Eats pentru tinerii care se inoculează.

Bolt, o altă firmă de aplicații de taxi, va oferi “credit de călătorie gratuită” centrelor de vaccinare, în timp ce firma de livrare a produselor alimentare Deliveroo va oferi tichete tinerilor care se vaccinează.

Ministerul Sănătății a declarat că alte stimulente ar putea include “vouchere sau coduri de reducere pentru persoanele care participă la site-uri de vaccinare și care fac rezervări prin Serviciul National de Sănătate (NHS), concursuri pe media socială și oferte promoționale pentru restaurante”.

Anunțul celei mai recente inițiative a guvernului în ceea ce privește vaccinarea survine după ce un șir de centre de vaccinare s-au deschis în Anglia în acest weekend – în locuri precum stadionul Turf Moor de la Burnley FC, hipodromul Goodwood lângă Chichester și Festivalul Summer of Love din vestul Londrei în Holland Park.

Un festival de patru zile, cu muzică live și mâncare gratuită, precum și clinici de vaccinare, se desfășoară în Poplar, în estul Londrei, până luni.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Si care e diferenta intre chestia asta si cum cumpara PSD-ul voturile cu buteliile de gaz in anii 90?

  2. Uber ul va scădea săptămâna care vine cu 10% la bursa!

  3. Mai băgați 300 lire cash și mă mai gândesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.