G4Media.ro

Marcel Vela anunță o nouă Ordonanţă militară ce va fi adoptată săptămâna…

Marcel Vela anunță o nouă Ordonanţă militară ce va fi adoptată săptămâna viitoare

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că săptămâna viitoare ar putea fi emisă o nouă Ordonanţă militară, ale cărei prevederi vor reglementa, prin altele, traficul transfrontalier cu Bulgaria, astfel încât să fie permisă circulaţia persoanelor angrenate în muncile agricole, potrivit Agerpres.

„Săptămâna viitoare vom da, probabil, încă o Ordonanţă, în sensul în care ar trebui să mai reglăm zona de sud, graniţa cu Bulgaria, unde există, la fel ca în zona de vest la graniţa cu Ungaria, un tranzit transfrontalier pentru muncile agricole. Aşa cum am permis pentru Ungaria, trebuie să permitem şi pentru Bulgaria”, a afirmat Vela, sâmbătă, la Digi24.

Potrivit ministrului, ar mai trebui introduse excepţii şi în cazul navigaţiei de mărfuri.

„Ar mai trebui să introducem excepţii pentru vase şi tot ceea ce ţine de navigaţia de mărfuri. Mai sunt şi alte propuneri. (…) Mai sunt şi, probabil, în funcţie de decretul pe care săptămâna viitoare îl va emite domnul preşedinte Klaus Iohannis, mai sunt şi alte zone sau domenii de care trebuie să ne ocupăm şi să le punem într-o formă juridică legislativă, astfel încât ele să devină un act normativ publicat în Monitorul Oficial, care să aibă norme imperative”, a adăugat Vela, citat de Agerpres.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. M am saturat și de măscăriciul asta. În fiecare noapte da ordonanțe. Hai sictir!

 2. Începe sa semene a dictatura!

 3. Iar ne anunta Marcelică despre cum se exporta cerealele din tara?! Sa ne anunte prin oronanta militara daca recolta de anul acesta e afectata din cauza secetei. Dupa ce va exporta toate cerealele!

 4. Eu n-am nimic cu Diaspora.

  Frate, unii au dreptate. Au venit și au îmbolnăvit jumătate din țară, la Suceava e nenorocire. Acum plecați din țară bine mersi. Din cei care au plecat din țară, măcar unul are coronavirus. Au venit pe aici, au îmbolnăvit cadre medicale, și acum pleacă înapoi să culeagă sparanghel
  Ce mai urmeaza?
  Culegători de zmeura sa plece?

 5. #faranumar
  #faracnp

 6. Ce activitate are si omul asta! Mai dati-i o pauza sa nu-l surmenam!

 7. Mai bine ar anula starea de urgenta si ar intra in normal tara asta.

 8. Deja vomit!

 9. În condițiile în care aglomerările de oameni în aer liber propagă virusul cel mai eficient, guvernul se va face vinovat de sute de morți rezultate din cauza neinchiderii piețelor agroalimentare. Fara doar și poate…

  Daca ei cred că vor fi votați in urban după pandemia asta, cred că mai degrabă și-ar pregăti gălețile și sacosele pentru rural, la fel cum face PSD.

  Mai mult, in rural procentul de decese va fi copleșitor. Mă întreb dacă grandomania șefului PNL, poate fi combătută cu argumente raționale in partidul lor.. sa nu mai vorbim de deciziile pe purtarea măștilor, chiar și improvizate. Acolo același grandoman se opune. Și, ghiciți ce, la închiderea școlilor același grandoman s-a opus. Deci asta avem că premier….

  • Cum le stii matale nea Faraoane, ma mir ca nu te-au luat la guvern sa le faci strategiile.
   O adevarata pierdere pentru noi tonti!
   De fapt, nu esti unicul, mai bine de 80% dintre comentatori stiu mai bine ce-i de facut decat cei alesi sau numiti sa faca.
   Eu ma mir cum dracu de alegem atatia prosti din moment ce toti ailalti sunt mai destepti.
   E un blestem aruncat pe natia noastra.