G4Media.ro

Marcel Vela a anunțat că, după 15 mai, se poate călători fără…

Marcel Vela a anunțat că, după 15 mai, se poate călători fără completarea declarațiilor și în afara localității/ Liber și la „iarbă verde”, cu respectarea regulilor de distanțare

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirmă că după 15 mai oamenii vor putea ieşi din localitate, „fără a ţine cont de limita de municipiu sau limita de judeţ”, şi nu vor mai avea nevoie să completeze declaraţii pe propria răspundere. „Nu este impusă o limită, pentru că era foarte dificil de impus limite în aceste zone metropolitane şi în consecinţă nu va exista o limită teritorial-administrativă în cadrul căreia să vă puteţi deplasa sau să nu vă puteţi deplasa”, explică Vela, citat de News.ro.

„Am decis următorul lucru: puteţi să mergeţi, să părăsiţi localitatea, fără a ţine cont de limita de municipiu sau limita de judeţ. Aşadar nu este impusă o limită, pentru că era foarte dificil de impus limite în aceste zone metropolitane şi în consecinţă nu va exista o limită teritorial-administrativă în cadrul căreia să vă puteţi deplasa sau să nu vă puteţi deplasa”, a afirmat Marcel Vela, miercuri seară, într-o înregistrare video publicată pe pagina sa de Facebook, răspunzând unor întrebări.

El i-a răspuns unui alt bărbat că poate merge „la iarbă verde” în afara localităţii, cu respectarea regulilor de distanţare.

Sursa Foto: Le Journal du Dimanche

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Aha, deci limita aia era doar pentru amenzi.
  Stati lnistit domnule Vela ca o mare din populatie stie sa aiba grija de ea si fara „ajutorul” tau , al guvernului, presedintelui si parlamentului. Pana una alta ar fi o idee foarte buna sa dezinfectati cum trebuie spitalele, din pacate de multi ani acolo e unul din cele mai mari focare de infectii de la noi din tara(chiar m-am saturat sa merg la spital cu o problema si la iesire sa ies cu un virus, desigur sunt si exceptii)

 2. da? imi dai tu voie, vela? ce clovn

 3. Toate ordonanțele militare,și toate amenzile sunt neconstituționale. Acest guvern PNL este cel mai dictatorial guvern de la Ceaușescu în coace.

 4. Stați liniștiți că până pe 15 schimbă vântul direcția și Vela o ia peste bot la fel ca protocolul cu BOR .

 5. Nici în ceasul al-12-lea președintele, premierul și cabinetul acestuia nu au înțeles că limitarea drepturilor și libertăților în situații deosebite se poate face numai prin lege organică dezbătută și aprobată în parlament, ei încă mai ies pe „sticlă” să ne spună cât de „darnici” sunt și cât de „preocupați” sunt de bunăstarea noastră. Ca atâția alți satrapi și profitori puterea nelimitată le dă amețeli de cap, cred că sunt veșnici și că au dreptul să facă ce vor pentru că pot și nu cred că minciuna are picioare scurte.

  • Se pare tie ti s-a limitat posibilitatea de gandire. De parca ai fi avut-o vreodata!!!! Daca creier nu e, nimic nu e!
   Sictir!

  • Nu le trebuie constituție la băieți .Bobiță &comp fac ce le trece prin tertecuță ,grav este că nu le trec prea multe .

 6. O gluma de guvernanti alesi de poporul si mai glumet

 7. in masina,cate persoane au voie,chiar daca nu sunt familie ??!?! noi suntem doua fam uneori 4 alteori 5 ,cum folosim o singura masina ????!!! plecam pe rand ,adica facem mai multe drumuri sa n intregim ??!! eu am maina cu 7 locuri pot crea orice distantare,cum procedez ??!!! sau iar abiguitati si cretinisme aruncate fara logica ???!!

  • In masina personala au voie atatea persoane cat sunt locuri. Faza e ca daca persoanele respective nu locuiesc in aceeasi locuinta, atunci toti trebuie sa poarte masca. Problema e ca dupa decizia CCR nici dracu nu te mai controleaza.