G4Media.ro

Marcel Ciolacu rămâne pe poziții în chestiunea viitorului candidat al PSD la…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu rămâne pe poziții în chestiunea viitorului candidat al PSD la prezidențiale: PSD trebuie să rămână întotdeauna un partid deschis. Nu avem dreptul să închidem acest partid

Marcel Ciolacu, președintele PSD, și-a menținut vineri poziția că viitorul candidat PSD la prezidențiale trebuie ales după o competiție în care să poată participa și oameni din afara partidului, în ciuda faptului că Mihai Tudose și Paul Stănescu au spus că nu sunt de acord.

”Sunt ferm convins că Mihai Tudose are dreptate când spune că viitorul președinte al României trebuie să fie din interiorul PSD. Totuși, PSD trebuie să rămână întotdeauna un partid deschis. Nu avem dreptul să închidem acest partid. Îmi doresc un președinte al României de stânga. După 20 de ani e momentul de a avea un președinte de stânga”, a spus Ciolacu vineri la conferința organizației PSD Brăila.

Replica sa a venit după ce, pe aceeași scenă, Mihai Tudose și Paul Stănescu au spus că viitorul candidat al PSD la prezidențiale trebuie să fie un membru de partid.

”Candidatul PSD la președinția României trebuie să fie din PSD. Ideea domnului președinte de a spune că oamenii buni sunt în afara PSD nu prea o înghit. Oamenii buni sunt deja în PSD”, a spus Mihai Tudose, vicepreședinte al PSD.

Ciolacu a îndulcit pilula, spunând că ”Mihai Tudose este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei care mi-au mâncat sufletul. Am trăit multe lucruri bune și rele îmnpreună, dar indiferent dacă am avut opinii diferite, îi mulțumesc din suflet pentru prietenia lui. Foarte rar se întâmplă în politică să găsești un om orgolios, care vrea să schimbe lucrurile, mândru că e român, care a fost premierul României. Sunt convins că fără acele greșeli repetate, azi am fi vorbit mult mai mult de guvernul Tudose, din care și eu am făcut parte”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. Analfabetul se vedecpresedinte probabil ,dacă avea scoala terminata la timp,era și el un doctor docent,savant de renume mondial! ….dar e modest!.

 2. PSD ,acest partid de borfași care ține România pe ultimul loc în Europa…

 3. Dom’ Ciolacu nu numai ca aveti dreptul sa inchideti pesedeul dar chiar ati face un mare bine sa o faceti pentru totdeauna.
  Si cu un lacat mare plus tone de beton turnate peste el ca la Cernobâl ca sa nu mai radieze coruptia aia macar vreo 50 de ani.

 4. daddy l-a trimis la plimbare pe pastarnac 🤣

 5. Maestrul C a declarat ca nu se simte in stare sa preia Presedintia tarii, ca nu e pregatit pentru asa ceva. Asa ca deja numele pronuntat de Ciolacu ca candidat a cazut.
  Numai ca s-ar putea ca Maestrulsa fi adoptat tactica castigatoare a lui Spirache Necsulescu.

 6. Marcel e prototip pentru personajele lui Carafiale, are tipul un stil caragialesc inegalabil de a spune vorbe „rasunatoare”, fara sa spuna nimic!!
  Marcele, de la o posta se vede lipsa Educatiei, esti un analfabet functional cocotat, asemenea tuturor politrucilor, in varful statului roman… nu stiu cum vom mai scapa de voi curand….